2023-03-28 12:22:27

Nigeriansk ejer vil fastholde Aarhus Fremads værdier

Aarhus Fremads nye ejer Shola Akinlade fortæller, at det er vigtigt for ham at fastholde de værdier, klubben er kendt for.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 20. runde

FT

AAF

0 - 0

BRA

Tirsdag har Aarhus Fremad offentliggjort en kæmpe nyhed. 

I en pressemeddelelse oplyses det, at den nigerianske IT-iværksætter Shole Akinlade køber 55 procent af klubben, hvor han således bliver ny ejer.

Opkøbet kommer også til at indebære et samarbejde mellem Aarhus Fremad og den nigerianske fodboldklub Sporting Lagos, som Shola Akinlade er i gang med at opbygge.

Akinlade udtaler i forbindelse med tirsdagens offentliggørelse, at han har tænkt sig at værne om de værdier, som Aarhus Fremad er kendt for.

Artiklen fortsætter efter billedet

2. division -Nigeriansk ejer vil fastholde Aarhus Fremads værdier
Foto: vildmedfoto.dk

- Jeg er utrolig beæret og stolt over at begynde dette nye kapitel sammen med Aarhus Fremad og styrke vores fælles engagement i at engagere og styrke lokalsamfundene omkring klubberne. 

- Ved at styrke forholdet mellem Sporting Lagos og Aarhus Fremad ønsker vi at skabe et miljø, der

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg har den største tillid til Lars Kruses fortsatte lederskab som administrerende direktør, og sammen vil vi arbejde for at opretholde de værdier og langsigtede mål, der har gjort disse klubber respekterede og værdsatte dele af deres respektive samfund, siger Akinlade.

Aarhus Fremad skriver, at Akinlades indtog gør det muligt for klubben at fortsætte med en fuldtidsansat trænerstab samt kontraktfodbold.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 20. runde

FT

AAF

0 - 0

BRA

12 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce