2022-04-24 18:24:01

Nikolai Laursen blev helten mod Groningen

Heracles vandt søndag over Groningen i Æresdivisionen, og det var danske Nikolai Laursen, der stod for kampens enlige scoring. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Groningen tog søndag eftermiddag imod Heracles i Æresdivisionens 30. runde. Udeholdet havde danske Nikolai Laursen i startopstillingen, og angriberen skulle også få en afgørende rolle.

Heracles jagtede point i et forsøg på at bevæge sig lidt længere væk fra nedrykningspladserne, mens Groningen jagtede europæiske pladser.

Der skulle gå 18 minutter, inden Heracles blev farlige. Noah Fadiga sendte et skud afsted, men et ellers udmærket forsøget gik forbi målrammen.

Fire minutter senere kunne udeholdets tilskuere juble, og det var en dansker skyld i. Laursen modtog kuglen i feltet, han tog et træk mod højre forbi en forsvarsspiller og hamrede kuglen på undersiden af overliggren, hvorefter den gik i mål. 1-0.

I de efterfølgende minutter pressede udeholdet på for endnu en scoring, men Sinan Bakis' skud fra distancen skabte ikke problemer.

Nikolai Laursen var tæt på at blive dobbelt målscorer i anden halvleg, men danskren manglede den sidste skarphed, og hans afslutning havnede lige på målmanden.

Groningen forsøgte ihærdigt at bringe sig tilbage i opgøret med en scoring, men Heracles-defensiven holdt stand.

Laursens mål var sæsonens fjerde i Æresdivisionen.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0