2022-11-19 08:30:01

Nissen hylder Leeds-boss: Samlede mig op efter Ajax

Rasmus Nissen stortrives i Leeds og Premier League og hylder cheftræner Jesse Marsch, som hev Nissen til Leeds fra Red Bull Salzburg.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Doha, Qatar
Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

Rasmus Nissen skiftede i sommer fra Red Bull Salzburg til Leeds, hvor han har gjort det glimrende og fået godt med spilletid. 

Nissens manager i Leeds er amerikaneren Jesse Marsch, som backen også spillede under i Red Bull Salzburg, og landsholdsspilleren lægger ikke skjul på, at Marsch har stor betydning for Nissens karriere.

- Han er en fantastisk personlighed. Excentrisk, har følelserne uden på tøjet, og man er ikke i tvivl om, hvad han føler. Det elsker jeg, for det kan man forholde sig til.

- Jeg sætter pris på ham som træner. Han er fantastisk dygtig.

Hvor meget har han betydet for din karriere?

- Han har uden tvivl betydet rigtig meget. Han samlede mig lidt op, da jeg kom fra Ajax, og så har han taget mig med til Leeds nu.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Nissen hylder Leeds-boss: Samlede mig op efter Ajax
Foto: Craig Brough/Reuters/Ritzau Scanpix

- På den måde har han betydet sindssygt meget, og han er den bedste træner, jeg har spillet under, siger Nissen.

Den 25-årige VM-back har fået en masse spilletid for Leeds i denne sæson med 12 kampe, de fleste med fuld spilletid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han har nydt de første måneder i Premier League.

- Da jeg skiftede til Leeds, vidste jeg, at jeg ville få chancen fra start, da jeg vidste, at Luke Ayling var skadet, og jeg derfor ville spille de første fire-fem kampe, og at det mere eller mindre ville afgøre, om jeg ville beholde pladsen.

- Derefter har der været lidt mere rotation, men umiddelbart har det været mig, der har spilet mest, og det er jeg glad for. Jeg nyder godt af den tillid fra træneren, og jeg synes også, jeg har gjort det godt.

- Det er specielt at spille i Leeds med de store traditioner og alt det, som det medbringer. Ligesom på landsholdet er det en ære og et privilegie at spille i Leeds, og det skal man værne om. 

- Det er en klub, som har været igennem så meget, og som så mange mennesker sætter så højt i deres livsprioritering. Så jeg prøver bare at gøre alt hver gang, siger Nissen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

VM - 1. runde

FT

DAN

0 - 0

TUN

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0