2022-07-25 17:29:02

Nørgaard om U18: Et tilbud jeg ikke kan takke nej til

Claus Nørgaard har nydt at arbejde under Ivan Prelec men siger, at jobbet som træner for Danmarks U18-landshold var for godt til at takke nej. I øvrigt mener den afgående assistent, at Vejle er i trygge hænder under Prelec.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mandag kunne Vejle meddele, at klubbens assistenttræner Claus Nørgaard ved udgangen af august ville skifte tilværelsen i Nørreskoven ud med en stilling som U18-landstræner.

I en udtalelse til klubbens hjemmeside knyttede assistenten følgende ord til sin nye udfordring i DBU-regi.

- Jeg har været både glad for og stolt over at være en del af Vejle Boldklub. Ivan er en utrolig dygtig cheftræner, der både inddrager og uddeleger ansvar til sin stab.

- Derfor har det været en fornøjelse at arbejde med Ivan og resten af teamet, men jeg har en passion for talentarbejdet og med den udvikling, der sker i dansk fodbold og talentarbejdet, og så er tilbuddet fra DBU for godt til at takke nej til.

- Jeg synes, at Vejle Boldklub og klubbens nye strategi peger mod et stærkere Vejle Boldklub i fremtiden, og Ivan er den rette mand til at lede den udvikling, så jeg ønsker hele Vejle Boldklub fremgang og sejre i fremtiden.

Foruden assistenttræner-jobbet har Claus Nørgaard tidligere været Head of Coaching i Vejle.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0