2022-12-26 09:45:01

Nørgaard vil kæmpe om oprykning: Sønderjyske hører til i Superligaen

Sønderjyske-træner Thomas Nørgaard fortæller til bold.dk, at succeskriteriet for foråret er, at sønderjyderne skal kæmpe med om oprykning til 3F Superligaen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

AGF

5 - 1

SØN

Thomas Nørgaard blev tidligere i december ansat som cheftræner i Sønderjyske, og han har et mål om at føre klubben tilbage i 3F Superligaen.

Øjeblikkeligt er Sønderjyske nummer seks i NordicBet Ligaen, derfor venter der en stor opgave, hvis det skal blive til oprykning allerede i denne sæson. 

Nørgaard fortæller til bold.dk, at projektet i Sønderjyske er et længere projekt, derfor er succeskriteriet i første omgang, at klubben skal kæmpe med om oprykning til det sidste. 

- I Sønderjyske er der et længere lys end bare seks måneder frem. Det er et projekt, som rent strategisk er super gennemarbejdet, og klubben ved, hvad den vil. 

- Sønderjyske har en trup og størrelse, hvor vi selvfølgelig skal have et klart og erklæret mål om at rykke op til sommer. Så må vi se, om det lykkes med at skubbe de andre af pinden, som lige nu pointmæssigt har et bedre udgangspunkt. 

- Lykkes vi med det, så ved vi, at det hedder Superliga, og der hører Sønderjyske hjemme. Hvis det ikke lykkes, så skal vi gøre det bedre i næste sæson, og så er det en ny opgave, vi må forholde os til. Men det her er ikke et projekt på seks måneder. 

Artiklen fortsætter efter billedet

NordicBet Liga -Nørgaard vil kæmpe om oprykning: Sønderjyske hører til i Superligaen
Foto: Henning Bagger/Henningbagger/Ritzau Scanpix

- Succeskriteriet er, at vi skal præstere godt nok til at kæmpe med om oprykning til det sidste. I min verden er NordicBet Ligaen enorm stærk, men Sønderjyske har et hold og en trup, hvor kvaliteten bør lede os ind i toppen af feltet over oprykningskandidater. 

Vil være en tydelig leder
40-årige Nørgaard kommer til Sønderjyske med trænererfaring fra AB, Lyngby, B.93 og senest Sparta Prag, hvor han var assistent for Brian Priske. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Han nåede før jul at få lejlighed til at hilse på truppen, men arbejdet på træningsbanen starter første i det nye år, og i Sønderjyske kan de forvente at få en træner, som viser vejen. 

- Sønderjyske får en klar og tydelig leder, som kan være med til at sætte retningen for, hvordan man pointmæssigt kommer til at præstere bedre end i den første halvdel af sæsonen. 

- Jeg ved, at spillerne laver arbejdet, derfor skal jeg have det maksimale ud af spillerne, og det skal jeg i fællesskab med trænerstaben, som har gjort et godt stykke arbejde. 

- Sønderjyske og spillerne skal selvfølgelig kigge på mig og forvente, at jeg viser dem den vej, vi skal gå, når vi starter op efter nytår, udtaler Thomas Nørgaard til bold.dk. 

Sønderjyske er nummer seks i NordicBet Ligaen, det er blevet til 27 point i de første 17 runder.

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

AGF

5 - 1

SØN

7 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce