2021-12-27 08:20:00

Nordstrand nyder FCK-rolle: Øverste hylde

Morten Nordstrand agerer individuel træner for FC Københavns U17- og U19-hold, og han glæder sig over, at han arbejder på øverste hylde i talentmiljøet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter karrierestoppet er den tidligere topangriber gået trænervejen, og lige nu befinder han sig i FC København, hvor han er individuel træner for U17- og U19-holdet med fokus på de offensive spillere og afslutningstræning.

Den rolle har han haft i halvandet år. 

38-årige Morten Nordstrand har det rigtig godt i hovedstadsklubben, og han siger til bold.dk, at han nyder at arbejde med unge talenter.

- Det er en virkelig fed rolle, og det passer virkelig godt til mig. Jeg føler, at jeg har fundet en niche der i forhold til noget, som er virkelig spændende. Jeg har nogle gode erfaringer fra min egen karriere, som jeg kan give videre til de unge mennesker. Det er rigtig fedt, siger Morten Nordstrand til bold.dk. 

Morten Nordstrand har derfor ikke travlt med at finde ud af, hvad fremtiden bringer. Han glæder sig nemlig over, at han er på øverste hylde i talentmiljøregi. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Nordstrand nyder FCK-rolle: Øverste hylde
Foto: Linda Kastrup/Ritzau Scanpix

Angriberen mener også, at han har meget at lære som træner, inden han kan tage næste skridt.

- Det ved jeg ikke lige. Jeg er vildt glad, hvor jeg er nu, og så kan det godt være, at der kommer et eller andet på et tidspunkt, hvor man får lov til at komme tilbage på øverste hylde i seniorregi. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Lige nu er jeg på øverste hylde i talentmiljøet, og det er jeg virkelig glad for, og jeg har stadig rigtig meget at lære, inden jeg kan tage næste skridt. På den måde har jeg det fint, hvor jeg er nu, siger Morten Nordstrand til bold.dk.

Morten Nordstrand stoppede karrieren i sommeren 2018. Angriberen blev topscorer i Superligaen i sæsonen 2008/2009 med 16 mål for FC København. 

På landsholdet fik han kreeret tre mål i otte landskampe. 

Nordstrand fik også scoret hele to gange på saksespark i Superligaen, og du kan se de flotte mål øverst i artiklen.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0