Eliteserien -Norsk FCM-emne: Jeg skal et niveau op
2020-04-26 15:53:10
Foto: Getty Images

Norsk FCM-emne: Jeg skal et niveau op

Stabæk-profilen Andreas Hanche-Olsen, der har været rygtet til FC Midtjylland, vil til en klub, hvor han kan tage næste skridt, og det kan sagtens blive i Skandinavien, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I januar skrev B.T., at FC Midtjylland var interesserede i Stabæks Andreas Hanche-Olsen, men forsvarsspilleren endte med at blive i Norge.

Meget tyder dog på, at den 23-årige nordmand inden længe rykker videre i karrieren, og han kan godt se sig selv fortsætte i en anden skandinavisk klub – det skal bare være et niveau over Stabæk.

- Jeg har som mål at komme ud i Europa, og om det er til en anden klub i Skandinavien eller direkte ud i Europa, betyder ikke så meget. Det vigtigste er, at jeg kommer til en klub, hvor jeg kan tage næste skridt.

- For mig handler det ikke så meget om, hvilken liga det bliver, men at jeg havner i en klub, der passer mig, og som er et niveau op, i forhold til hvor jeg er nu, siger Andreas Hanche-Olsen til FotbollDirekt.se.

Mediet erfarer, at de svenske mestre fra Djurgården er interesserede i den 23-årige nordmand, der har kontrakt til udgangen af 2020 i Stabæk.

FC Midtjylland købte i januar den belgiske højreback Dion Cools og gav ham en aftale til sommeren 2023.


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0