Eliteserien -Norsk FCM-emne var lunken efter januartilbud
2020-04-19 16:44:01
Foto: Getty Images

Norsk FCM-emne var lunken efter januartilbud

Stabæk-anfører Andreas Hanche-Olsen havde et konkret tilbud i januar, men var ikke specielt interesseret i hverken liga eller klub, afslører han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

FC Midtjylland blev i starten af januar sat i forbindelse med Stabæks anfører og forsvarsprofil Andreas Hanche-Olsen, der siden også blev sat i forbindelse med 2. Bundesliga-klubnen Hannover.

Det blev aldrig til en handel, men 23-årige Hanche-Olsen havde et konkret tilbud, afslører han uden at bekræfte, hvor buddet kom fra.

I samarbejde med Stabæks daværende sportschef Inge Andre Olsen, der nu er i AaB, afviste han dog buddet. 

- Inge og jeg snakkede en del om det, og vi var egentligt temmeligt usikre på liga, klub og land. Men han sagde, at det var et gunstigt tilbud for klubben, og at jeg kunne gøre det, hvis jeg havde lyst til det.

- Men jeg sagde, det var op til klubben at bestemme, hvad de ville gøre med buddet. Jeg sagde, at det ikke virkede specielt interessant, så de måtte afgøre, hvad de ville gøre med buddet, for det var ikke min beslutning, siger Hanche-Olsen til eurosport.no. 

Hanche-Olsen vil ikke afsløre, hvor buddet kom fra.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det var ikke PSG, det var det ikke. Men det var ikke en vældig stor eller kendt liga eller klub, uden at jeg er helt sikker. Jeg følte ikke, at det var det rigtige skridt for mig nu, siger Stabæk-anføreren.

FC Midtjylland hentede i januar den 23-årige højreback Dion Cools i belgiske Club Brugge, og Hanche-Olsen blev retfærdigvis også sat i forbindelse med andre klubber- især tyske Hannover fra 2. Bundesligaen blev nævnt.


Foto: Getty Images

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0