2022-04-01 10:31:28

Norwich må undvære baglårsskadet Kabak

Dean Smith fortæller, at tyrkeren Ozan Kabak er blevet baglårsskadet, forsvareren ventes ude i en længere periode. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 31. runde

FT

BHA

0 - 0

NOR

Norwich møder lørdag Brighton i Premier League. Kanariefuglene er i skidt form, Norwich har nemlig tabt de seneste syv kampe. 

På pressemødet forud for weekendens opgør gav Norwich-manager Dean Smith en opdatering på klubbens skader, og det var dårligt nyt, hvis man holder med Premier Leagues bundprop. 

Manageren kunne oplyse, at Ozan Kabak er ude med en baglårsskade. Tyrkeren udgik efter otte minutter, da Tyrkiet tirsdag tabte med 2-3 til Italien. 

- Kabak fik en baglårsskade mod Italien, og det ser ud til, at han er ude i længere periode. Joshua Sargent vred om på sin ankel tidligere på ugen, vi vurderer status på ham senere i dag, fortalte Dean Smith.

Skaderne til Sagent og Kabak er dog ikke de eneste hovedbrud, den engelske manager skal tænke på. Også klubbens to foretrukne backs er yderst tvivlsomme på lørdagens opgør. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Premier League -Norwich må undvære baglårsskadet Kabak
Foto: Chris Radburn/Reuters/Ritzau Scanpix

- Max Aarons og Brandon Williams blev begge skadet mod Leeds. Brandon er tilbage på træningsbanen, men weekendens kamp er måske en anelse for tidlig for ham. Max har været syg de seneste par dage, og Brighton-kampen er også for tidlig for ham. 

Smith havde dog også positive nyheder med på pressemødet. Han kan nemlig glæde sig over, at han har fået to spillere tilbage fra skadeslisten. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Christoph Zimmermann er okay, og Grant Hanley er tilbage i form. 

Kampen mellem Brighton og Norwich fløjtes op lørdag klokken 16.00. Norwich er lige nu sidst i Premier League, klubben har otte point op til Everton, som ligger over nedrykningsstregen.

Artiklen fortsætter efter indholdet

PL - 31. runde

FT

BHA

0 - 0

NOR

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0