2022-07-18 11:03:02

Ny 3. div-klub henter tidl. FCM- og Vejle-talent

Martin Lauritsen, der har en fortid i FC Midtjylland og Vejle, skifter til Holstebro, siger han til bold.dk. I foråret var han topscorer for Hedensted i DS.

Artiklen fortsætter efter annoncen

19-årige Martin Lauritsen tog springet fra Vejle til Hedensted i februar, og i foråret har Lauritsen været en stor profil for Danmarksserie-mandskabet.

Nu venter der en ny tilværelse for den 19-årige offensivspiller. 

Lauritsen siger nemlig til bold.dk, at han har valgt at skifte til den nye 3. divisionsklub Holstebro Boldklub. 

- For det første blev jeg kontaktet af træneren inde i Holstebro, og han forhørte, om det kunne være noget for mig. Det passer meget godt med, at jeg har færdiggjort min studentereksamen nede i Vejle. Jeg skulle til at finde af, hvad der skulle ske med mig. Mine forældre er fra et område lige uden for Holstebro, og derfor passer det meget godt det hele. 

Betyder det også noget, at Holstebro er rykket op i 3. division?

- Selvfølgelig er det altid spændende at prøve sig af på et nyt niveau. Det er jo en tak bedre, og det er interessant, så det bliver spændende at se. 

Godt ophold i Hedensted

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lauritsen præsterede på et højt niveau i foråret, hvor han endte som topscorer for Hedensted med otte mål i 12 kampe. Den nye Holstebro-spiller siger, at han har nydt at være i Hedensted. 

- Den har været rigtig god. Jeg kom til klubben med skader, og Hedensted har hjulpet mig med at komme over på den anden side. Jeg fik spillet en masse fodbold, fik scoret nogle mål og fik udviklet mig. Det var en rigtig god tid. 

Den første tid bliver dog uden Lauritsen på træningsbanen. Han skal nemlig igennem en operation, der holder ham ude i noget tid. 

- Der er lige noget, der står i vejen. Jeg skal igennem en kæbeoperation her i slutningen af juli. Så jeg er ude i lidt tid og kommer ind i løbet af sæsonen, og så skal jeg træne mig op derfra. Jeg tænker, at jeg skal have den operation overstået, så jeg kan komme i gang med at spille fodbold igen. 

Det tidligere FC Midtjylland- og Vejle-talent ser også opholdet i Holstebro som et muligt springbræt til nogle større.

- Selvfølgelig, hvis man gør det godt i 3. division og generelt i alle de klubber, som er i, så er der altid mulighed for at komme videre. Jeg er stadig ret ung, så jeg tænker, at der er en sandsynlighed for det, hvis man gør det godt, siger Martin Lauritsen til bold.dk.

Martin Lauritsen var en del af FC Midtjylland fra U13 til førsteårs-U17, hvorefter han tog springet videre til Vejle.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0