2022-08-06 06:30:01

Ny 3. div-midt afviste Zaragoza: Går efter 1. div.

Den nye Holstebro-spiller Alvin Huseinovic siger til bold.dk, at han sagde nej til Real Zaragoza for to år siden. Han har dog et mål om at spille i NordicBet Ligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2020 rendte unge Alvin Huseinovic rundt i Kolding IF og spillede i U19 Divisionen, men en unik mulighed opstod pludselig for offensivspilleren.

Spanske Real Zaragoza var nemlig særdeles interesseret i Huseinovic, der har bosniske rødder, og forhandlinger kom så langt, at den nye Holstebro-spiller fik tilsendt en kontrakt, som bold.dk har set, hvor en underskrift blot skulle sættes.

Den offensive midtbanespiller takkede dog nej, da det var for overvældende, siger han til bold.dk. 

- Jeg skulle lige til at blive student. Så blev jeg på et tidspunkt kontaktet af en på Facebook. Jeg har bosniske rødder, så jeg bliver kontaktet af en bosnisk agent over Facebook, der skrev, at han havde det her agentselskab og nogle scouts i Europa eksempelvis en i Norden. 

- Der har så tilfældigvis været en til de to bedste kampe i sæsonen. Jeg spillede megagodt, og han synes, at jeg havde et fedt talent, og han havde set videomateriale, siger Alvin Huseinovic til bold.dk og fortsætter.

- Han havde gode kontakter i hele fodboldverdenen, og han spurgte, om det var noget for mig at prøve kræfter med det. Det lød selvfølgelig super interessant, og vi nåede så langt, at jeg fik tilsendt kontrakten, og vi var i dialog i lang tid. 

- Lønnen var jo god, men det var meget overvældende for mig. Jeg skulle til at have min studenterhue, og så kom det her efterfølgende, hvor jeg skulle stå på egne ben. Jeg vidste ikke, om jeg var klar til at tage så stort et spring og gå fra at være en skoledreng, der spillede fodbold, til at være fuldtidsprofessionel i Spanien, hvor man ikke kunne sproget.

Huseinovic havde bestemt ikke regnet med, at en så stor klub som Zaragoza kunne være interesseret i ham, og han tager det som et skulderklap.

- Jeg var meget overrasket, da han skrev til mig. Jeg er godt klar over, at der ofte står folk på sidelinjen, men at det var sådan en fyr med en så stor adresse, det var mega overvældende. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vil gerne i NordicBet Ligaen

I stedet for endte offensivspilleren i Danmarksserien for Hedensted, og nu skal han tørne ud for Holstebro i 3. division i den kommende sæson. 

Huseinovic tænker stadig tilbage på tiden, hvor han kunne have sagt ja til en fuldtidskontrakt og en god løn i det spanske, men han har ikke opgivet ambitioner om at nå mere end 3. division.

- Det kunne selvfølgelig have været vanvittigt fedt, og man ved aldrig, hvor det var nået til, hvis det var blevet til noget, men min ambition har altid været at se, hvor langt det kan føre til. Et realistisk mål vil være at komme op og spille noget 1. division på et tidspunkt.

Nu vil 21-årige Huseinovic gøre en forskel for Holstebro, men inden for fire år vil han meget gerne skrive NordicBet Ligaen på CV’et.

- Jeg håber, at jeg kan slå igennem, og jeg vil gerne bidrage med assists og mål for holdet og vise mig frem. Nu er jeg 21 år, så hvis det sker, når jeg er 25 år, vil jeg ikke klage, siger Alvin Huseinovic til bold.dk. 

Holstebro skal duellere mod Young Boys FD lørdag 6. august i den første kamp i 3. division.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
0