2022-06-26 16:31:20

Ny AaB-tilgang: Kommer med god BIF-statistik

Den 17-årige angriber Patrick Allentoft ser frem til at skifte fra Brøndby IF til AaB, fortæller han til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som bold.dk skrev tidligere på søndagen, rykker den 17-årige angriber Patrick Allentoft teltpælene op og rykker fra Brøndby IF til AaB.

- Min tid i klubben har lært mig meget som fodboldspiller og menneske, og jeg vil gerne sige tak for det hele. Særligt for kammeratskabet på holdet, hvor jeg har haft det rigtig godt, siger han til bold.dk.

Forwarden har ikke fået så meget spilletid, som han havde håbet på i Brøndby, og det tager han konsekvensen af ved at komme ud af sin kontrakt et år før tid og i stedet jagte spilletid og scoringer i det nordjyske.

- Det sidste halvandet år i Brøndby har været med udfordringer, men selv med lidt spilletid har jeg en statistik, der lyder på ca. et mål pr. 65 spilleminutter. 

- Det er jeg tilfreds med, men jeg vil mere og har brug for spilletid for at udvikle mig, siger Allentoft og ser frem mod udfordringen i Aalborg.

- Jeg er sådan en, der vil vinde, og jeg træner meget selv for at optimere og dygtiggøre mig. Min vindervilje driver mig, og jeg har fået at vide, at det er der plads til i AaB. 

- Jeg glæder mig til at blive udfordret og falde til i nye rammer i en klub, som jeg har hørt rigtig meget godt om, siger Patrick Allentoft. 

10 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0