2021-07-23 19:09:00

Ny FCM-midt: Vil have stærkt bånd til fansene

FC Midtjyllands nyindkøbte brasilianske midtbanespiller Charles Matos håber på at få et stærkt bånd til klubbens fans i den kommende sæson, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I slutningen af sidste måned købte FC Midtjylland den 25-årige brasilianske midtbanespiller Charles Matos i Ceara SC.

Brasilianeren har endnu ikke fået debut for klubben, men han fortæller allerede nu, at han håber på at få et stærkt bånd til de midtjyske fans.

- Som spiller er jeg fysisk stærk og god med bolden. Spiller for holdet og slås for alle bolde, men jeg sætter også en dyd i at være en del af det offensive spil. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Ny FCM-midt: Vil have stærkt bånd til fansene
Foto: FCM.dk

- Det er vigtigt for mig, at mine medspillere og fansene kan stole på mig. Jeg håber på at få et stærkt bånd til fansene. Jeg ved, at det er op til mig, at vinde deres støtte gennem mit spil på banen, og jeg kommer til at give med 100 procent i alle dueller i alle kampe.

- Jeg ved, at fansene elsker klubben, og jeg vil gøre mit til, at vi når vores fælles mål, siger Charles Matos til klubbens hjemmeside.

FC Midtjylland tabte den første Superliga-kamp i sæson, da OB sidste fredag lød afsted med en 2-1-sejr. Næste kamp for FCM er lørdagens udekamp mod AaB.

20 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0