2021-10-08 14:20:00

Nyt klubsalg på vej: Palermo i forhandlinger

Serie C-klubben Palermo forhandler i disse dage med en britisk investeringsfond om et muligt salg af klubben. Forhandlingerne er i sin afgørende fase, lyder det.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Torsdag kom Premier League-klubben Newcastle på nye hænder, og nu lurer en ny klubhandel i europæisk fodbold.

Denne gang er det kultklubben Palermo fra den italienske Serie C, der kan blive solgt.

Det bekræfter klubbens præsident Dario Mirri, som for tiden er i London for at forhandle afgørende detaljer omkring en overtagelse med en britisk investeringsfond.

- Det er folk, der gerne vil investere i klubben, som ville komme i hænderne på seriøse folk med en stor finansiel kapacitet, siger han til La Repubblica og tilføjer:

- I dette tilfælde er det ikke kun en person, men det er flere mennesker, der har alt, der skal til for at skabe store ting i Palermo. Vi er i forhandlinger, og vi er inde i den afgørende fase, så jeg er ret sikker.

Artiklen fortsætter efter billedet

Serie C -Nyt klubsalg på vej: Palermo i forhandlinger
Foto: Claus Fisker/Ritzau Scanpix

Palermo-præsidenten fortæller desuden, at han er blevet bedt om at beholde en mindre andel af klubben, fordi investeringsfonden gerne vil have personer omkring klubben, der kender Palermo.

Over de seneste år har Palermo haft en særdeles turbulent tid som fodboldklub.

Artiklen fortsætter efter annoncen

I 2018 solgte Maurizio Zamparini klubben efter et længere tilløb på over et år til en gruppe af engelske ejere. Der opstod dog problemer med betalingen, og efter et par måneder solgte englænderne så klubben igen – denne gang til en af Zamparinis samarbejdspartnere.

Det var dog for en kort stund, da klubben tre måneder senere – i maj 2019 – blev solgt til Arkus Network SRL.

Men heller ikke Arkus Network formåede at holde længe på Palermo, for klubben blev tvangsnedrykket fra Serie B til Serie D på grund af administrativt rod, og her fik en gruppe lokale forretningsfolk med den nuværende præsident Dario Mirri så lov til at overtage resterne af Palermo.

Siden er klubben kommet op i Serie C, og nu lader det til, at der er endnu større ambitioner for klubben, som før har været en fast del af Serie A.

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0