2021-10-26 17:12:02

OB-chef inden FCN: Vi er blevet klogere

OB-cheftræner Andreas Alm forventer, at de kan levere en ordentlig præstation mod FC Nordsjælland i Sydbank Pokalen, da de er blevet klogere siden det seneste møde.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Onsdag aften skal OB en tur til det sjællandske, når de skal op imod FC Nordsjælland på Right to Dream Park i Sydbank Pokalen.

Her skal det fynske mandskab forsøge at få hævn over FC Nordsjælland efter det seneste opgør, hvor OB tabte med 1-3 på kunstgræsset i Farum. Cheftræner Andreas Alm slår dog fast, at de er blevet klogere siden da.

Det fortæller han til OB's hjemmeside.

- Vi havde store problemer i de første 45 minutter af kampen i Nordsjælland. Vi startede derefter godt i anden halvleg med en hurtig scoring, som gjorde, at vi kom tilbage i kampen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Sydbank Pokalen -OB-chef inden FCN: Vi er blevet klogere
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

- Derefter leverede vi en fornuftig indsats, inden vi fik et straffespark mod os. Så der er nogle ting, vi er blevet klogere på, men vi møder et fleksibelt hold, der kan spille på flere forskellige måder, udtaler Andreas Alm og tilføjer.

- Mine forventninger er, at vi leverer en præstation, der giver os muligheden for at gå videre i turneringen. Jeg tror altid på, at vi kan vinde, når vi går på banen. Det er altid udgangspunktet, og det er det også i morgen aften.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pokalopgøret mellem FC Nordsjælland og OB bliver sparket i gang klokken 18.00 onsdag aften.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0