2022-04-10 17:37:36

OB-chef om udligning: Betyder utrolig meget

Cheftræner Andreas Alm roser OB-mandskabet, der med en sen scoring sikrede sig et vigtigt point i Superligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Det lignede længe, at OB skulle tabe 1-2 ude mod Sønderjyske i Superligaens nedrykningsspil, men OB-back Jørgen Skjelvik fik kort før tid sparket bolden ind til 2-2.

Den sene pointdeling betyder, at OB fortsat har en pæn distance til nedrykningskampen, hvilket gjorde det ene point ekstra vigtigt ifølge OB's cheftræner, Andreas Alm.

- Det betød utrolig meget, at vi kunne komme tilbage i kampen og få et point med hjem. Hvis vi ikke kunne vinde, så var det vigtigste, at vi ikke tabte, da vi har mange indbyrdes kampe, der venter rundt om hjørnet, siger Alm.

Svenskeren mener, at uafgjort var et retvisende resultat i forhold til kampens begivenheder, og han erklærer sig desuden tilfreds med sit holds kynisme.

OB-målscorer Max Fenger efterlyser modsat sin cheftræner større skarphed.

- Vi bør være mere kyniske, men det formåede vi ikke. Det er noget, som vi skal arbejde med på træningsbanen, for det kan være med til at tippe sejren vores vej, siger Max Fenger.

Angriberen mener dog også, at det var vigtigt, at holdet fik vendt nederlaget til et enkelt point.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- At få point med herfra var meget vigtigt. Det var stadig en tung følelse at gå fra banen med et enkelt point, men det ene point betød trods alt, at vi ikke åbnede alt for meget op for tabellen, siger Max Fenger.

I Sønderjyske-lejren var det derimod en skuffet Henrik Hansen, der ikke fik lov at se sit mandskab indløse en god præstation til sejr.

- Præstationen var god, men slutresultatet er ikke nok, desværre.

- Sejrene kommer, hvis vi bliver ved med at kæmpe. De præstationer, som vi leverer, har ofte været til mere. På et tidspunkt vil marginalerne komme til at gå vores vej, siger cheftræneren.

OB har 25 point på nedrykningsspillets tredjeplads. Det er otte mere end Vejle, der ligger lige under stregen og har sin kamp mod Viborg mandag i baghånden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sønderjyske er nummer seks og sidst med sine 14 point.

Næste opgave for OB er hjemme mod Vejle, mens Sønderjyske i næste spillerunde gæster Farum og FC Nordsjælland.

/ritzau/

3 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0