3F Superliga -OB-målmand: Løj for forældre for at spille
2020-11-14 19:14:02
Foto: Getty Images

OB-målmand: Løj for forældre for at spille

OB's reservemålmand Sayouba Mandé blev nødt til at lyve for sine forældre for at kunne spille fodbold.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Sayouba Mandé er bag Oliver Christensen i køen til at vogte OB-målet, og selvom målmanden fra Elfenbenskysten ikke har den store succes i klubben, så har Mandé allerede oplevet en del udfordringer for overhovedet at komme til at spille fodbold.

27-årige Mandé fortæller, hvordan han blev nødt til at lyve for sine forældre i sine unge år, da de ikke ville have, at han spillede fodbold.

- Jeg ville spille fodbold for alt i verden, da jeg var lille, men det ville min far ikke have. Mange gange når jeg tog til fodbold, prøvede jeg at skjule det for min far. Når jeg ikke fik det skjult, blev min far vred, siger Mandé til OB's hjemmeside og fortsætter:

- Jeg ville jo bare spille fodbold. Men min far ville have, at jeg skulle fokusere på skolen, så jeg kunne arbejde. Han troede ikke, at jeg kunne få noget ud af fodbolden, og han mente, at det var spild af tid. 

- Problemet var, at hvis du skulle i skole, havde du ikke tid til at spille fodbold og omvendt. Det er anderledes i Europa, hvor du sagtens kan få skemaet til at passe, som mange akademi-spillere for eksempel gør her i klubben. Sådan var det ikke for mig. 

- Du skal prioritere én ting. Mange gange spillede jeg fodbold i stedet for at tage i skole. Jeg kom hjem og sagde til mine forældre, at jeg havde været i skole, men det havde jeg ikke. Det var ikke godt, når min far fandt ud af det. Men jeg ville jo bare spille fodbold.

Mandé har kun spillet seks kampe for OB's førstehold i sine to år i klubben.


Foto: Getty Images

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0