2022-01-27 19:10:55

OB præsenterer ny forsvarsspiller fra Serbien

OB har torsdag aften præsenteret købet af Mihajlo Ivancevic på 22 år, der kommer til klubben på en treårig aftale fra FK Spartak Subotica.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Endelig er der sket lidt i Odense, hvor OB torsdag aften har præsenteret tilgangen af serbiske Mihajlo Ivancevic, der har skrevet under på en treårig aftale med klubben.

Den 22-årige serber gør sig i midterforsvaret og ankommer fra FK Spartak Subotica, hvor Ivancevic har spillet 60 kampe. 

OB's sportsdirektør, Michael Hemmingsen, siger om tilgangen. 

- Mihajlo Ivancevic er en spiller, vi har fulgt i lang tid, og han er en rigtig spændende tilføjelse til vores trup. Han er forsvarsspiller med stort F, og han sætter en stor ære i at forsvare sit mål. 

- Han er kontant i sin spillestil, og han har en fornuftig fysik, der gør, at han er dygtig i duelspillet. Han har som 22-årig været anfører i sin seneste klub, hvilket vidner om, at han har stærke lederegenskaber. 

- Foruden det eksisterende høje niveau hos ham, så ser vi også et stort potentiale i Mihajlo, og vi tror og håber på, vi kan være med til at udvikle ham til at blive en endnu dygtigere forsvarsspiller, siger Hemmingsen. 

Ivancevic ser selv skiftet til OB som et trin op i sin karriere og vil tiltræde OB's trup den 2. februar, når klubben er på træningslejr i tyrkiske Belek. 

7 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0