OB skal spille på Fionia Park
2005-06-23 15:28:42
Foto:

OB skal spille på Fionia Park

OB offentliggjorde i dag, at Odense Stadion fremover skal kaldes Fionia Park, efter klubben har solgt navneretten til hjemmebanen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Fionia Bank med hovedkontor i Odense har igennem flere år været blandt OBs store sponsorer, og nu bliver pengeinstituttet endnu større som sponsor.
Fyns største bank har købt navneretten til Odense Stadion for de næste tre og et halv år til udgangen af 2009.

- Fionia betyder Fyn på latin, så Fionia Park er det helt rigtige navn til ikke kun Odenses, men hele Fyns store fodboldstadion. Vi har gennem årene haft stort udbytte af samarbejdet med OB, som er et af Fyns fyrtårne på samme måde, som Fionia Bank er det inden for den finansielle sektor. Jeg er overbevist om, at den nye aftale vil sikre Fionia Bank en endnu større synlighed - både blandt fynboer og i resten af landet, forklarer Fionia Banks adm. direktør Finn B. Sørensen.

Ud over navneretten har Fionia Bank med det nye sponsorat købt retten til en række andre eksponeringsmuligheder på stadionområdet.

Muligheden for at sælge navnet på sin SAS Liga-hjemmebane har OB forhandlet ind i sin lejeaftale med Odense Kommune om idrætsparken.
Kommunen vil dog ikke ændre sin lokale skiltning, så trafikanter skal fortsat køre efter Odense Stadion, ligesom andre aktører, der lejer arenaen af kommunen, er frit stillet til at omtale den som Odense Stadion, hvis de vil.

Tendensen med at sælge sin hjemmebanes navn til sponsorer kendes fra udlandet, hvor det f. eks. er mange år siden, Bolton solgte sin hjemmebane Burnden Parks navn til Reebok.
Udviklingen har også taget fart i Tyskland, hvor mange klubber over de senere år er fulgt trop.
I Danmark var FC Midtjyllands SAS Arena det første eksempel på tendensen, og OB er kun nummer to.


Foto:

Denne artikel kan ikke kommenteres

annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0