2021-09-09 13:53:56

OB-talent spiller for Norge - men overvejer DK

OB's Robin Østrøm har netop debuteret for Norges U21-landshold, men han arbejder på at få dansk pas, så han har muligheden for at vælge Danmark.

Artiklen fortsætter efter annoncen

19-årige Robin Østrøm repræsenterede i den netop overståede landskampspause Norge, men i fremtiden kan han ende med at spille for Danmark.

Den talentfulde forsvarsspillers far er nordmand, mens hans mor er fra Uganda, men fik dansk pas, inden Robin Østrøm fyldte 18 år.

- Så han har automatisk ret til dansk statsborgerskab, siger DBU's talentudviklingschef, Flemming Berg, til B.T. og fortæller, at den igangværende proces og papirarbejdet i forbindelse med at få dobbelt statsborgerskab er en udfordring at få styr på.

Berg lægger ikke skjul på, at OB-talentet har et stort potentiale, hvilket også er grunden til, at DBU er involverede i sagen, lyder det.

Artiklen fortsætter efter billedet

EM U21 -OB-talent spiller for Norge - men overvejer DK
Foto: Claus Bech/Ritzau Scanpix

Personligt fortalte Robin Østrøm for nylig i OB-fanpodcasten Stemmer Fra Ådalen, at han endnu ikke ved, om han vil vælge Norge eller Danmark, hvis det ellers lykkes at få dansk pas.

Østrøm har tidligere spillet en U19-landskamp for Danmark, men det var kun muligt, fordi det ikke var i UEFA-regi, men blot en venskabskamp mod Polen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Forsvarstalentet har hidtil optrådt 28 gange for OB's førstehold.

58 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0