2020-12-08 13:34:54

Officielt: AGF henter hurtigløber i New York

AGF bekræfter tirsdag, at klubben har sikret sig Mathias Jørgensen på en lejeaftale, der løber fra januar og et halvt år frem.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Som bold.dk tidligere tirsdag kunne fortælle, så vender den tidligere OB-angriber Mathias Jørgensen hjem til 3F Superligaen, da AGF har lejet den hurtige angriber i MLS-klubben New York Red Bulls fra januar og et halvt år frem.

Det bekræfter AGF tirsdag.

- Jeg glæder mig meget til at starte i Aarhus. AGF er en kæmpe klub med store traditioner, og der er en stor passion for fodbold i Aarhus som jeg ser frem til at blive en del af, siger Mathias Jørgensen til AGF's hjemmeside.

Mathias Jørgensen skiftede i 2019 til den amerikanske klub, men opholdet har ikke været nogen stor succes, da det er blevet til 14 kampe for klubbens førstehold uden scoringer, mens det dog er blevet til 11 mål i 22 kampe for andetholdet, der spiller i den næstbedste amerikanske række.

Tiden i USA har udviklet Jørgensen, fortæller han.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Officielt: AGF henter hurtigløber i New York
Foto: AGF.dk

- Jeg rejste ud som dreng og kommer hjem som en mand. Jeg har gennemgået en stor udvikling i min tid i USA. Er blevet mere moden og har fået en stor erfaring med i rygsækken, og har meget at bidrage med, siger han og tilføjer:

- Jeg ser frem til at bidrage til, at vi kan fortsætte den gode udvikling AGF er inde, så vi kan nå vores mål. Jeg glæder mig og tror det kommer til at blive rigtig godt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Jørgensen spillede 18 kampe og scorede tre gange i sin OB-tid.

13 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0