2021-08-17 15:46:19

Officielt: Anders Bærtelsen til Haugesund

Vendsyssel medddeler tirsdag på deres Facebook-profil, at de har solgt Anders Bærtelsen til norske Haugesund.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vendsyssel FF har solgt deres unge forsvarsspiller Anders Bærtelsen til Hagesund i Norge, hvor han skal spille i den bedste norske række.

En aftale klubben er stolt af.

- Planen har hele tiden været, at Anders Bærtelsen skulle sælges på et tidspunkt. Vi er en klub, som gerne vil samle talenter op, der måske ikke helt er lykkedes i de store klubber, udvikle dem og så sælge dem videre. Det er Anders Bærtelsen et perfekt eksempel på, udtaler Søren Henriksen og fortsætter.

- Vi havde håbet på, at vi kunne holde på ham lidt endnu, da han er en fantastisk dygtig og talentfuld spiller, men vi har fået et økonomisk attraktivt tilbud – og da Anders også gerne vil prøve sig af på et højere niveau, giver det rigtig god mening.

Bærtelsen selv takker også for samarbejdet og ser frem til at prøve sig af på et højrere niveau.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Officielt: Anders Bærtelsen til Haugesund
Foto: Vendsyssel

- Jeg vil gerne sige tusind tak til Vendsyssel FF for min tid her i klubben. Vi lagde sammen en karriereplan i forbindelse med mit skifte fra AaB, og jeg er rigtig glad for, at planen er lykkedes.

- Vendsyssel FF har fået en god transfer – og jeg har udviklet mig efter planen og har nu fået mulighed for at kunne spille på et endnu højere niveau, siger Bærtelsen ovenpå skiftet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Klubben mangler således en mand i midterforsvaret, men i meddelelsen på Facebook fremgår det, at klubben måske har en aftale på vej i hus der.

21-årige Bertelsen kan få debut for sin norske arbejdsgiver på søndag, når de tager imod Lilleström.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0