2023-01-21 17:04:42

Officielt: FCK-talent skriver kontrakt med Randers

FC Københavns 18-årige William Kaastrup skifter til Randers FC til sommer. Der arbejdes på at gøre aftalen gældende allerede fra januar af. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

RAN

2 - 1

FCF

Randers FC forstærker sig med William Kaastrup fra FC København til sommer. 

Det 18-årige backtalent har skrevet under på en aftale på tre år. 

Kaastrup har spillet for FC Københavns U19-mandskab og har fortsat sin debut på førsteholdet til gode, men Randers har alligevel set nok til venstrebackens talent til at ville have ham. 

For nu gælder aftalen dog først fra sommer af, men det arbejdes der på at få ændret, så Kaastrup kan komme til Randers allerede nu til januar, fortæller Søren Pedersen, sportsdirektør i klubben. 

- Vi vil naturligvis se, om vi kan få William til Randers allerede nu, så han lærer klubben og sine nye holdkammerater godt at kende med det samme og får foråret med til at falde til i de nye omgivelser, fortæller Pedersen. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Officielt: FCK-talent skriver kontrakt med Randers
Foto: Randers FC

Kaastrup skal styrke bredden i Randers-truppen. 

- Vi har været på udkig efter et backtalent, der her og nu kan supplere vores andre backs og samtidig være en fremtidens mand i Randers FC. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Det har vi fundet i William, som vi har fulgt igennem længere tid, og som vi glæder os til at få til Randers FC. Han er god med bolden og er en moderne back med offensive kvaliteter. 

- Han læser spillet godt og har været anfører på F.C. Københavns U19-hold, så det er også en ledertype, vi får ind. Nu skal han ind og have noget seniorerfaring og udløse det potentiale, han har. Det tror vi på, han kan hos os. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

FT

RAN

2 - 1

FCF

29 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce