2022-06-21 10:47:07

Officielt: PSV henter Walter Benitez fra Nice

PSV har tirsdag formiddag præsenteret tilgangen af argentinske Walter Benitez, som har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2025. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

NIC

0 - 0

LAU

Mandag bekræftede Ruud van Nistelrooy, at PSV var tæt på at hente målmanden Walter Benitez, tirsdag har klubben meldt handlen ud på hjemmesiden. 

Benitez kommer til PSV på en fri transfer, han har de seneste seks år spillet i Nice. Den 29-årige målmand har underskrevet en aftale frem til sommeren 2025. 

- Walter er en meget erfaren målmand, som har bevist sig selv på et højt niveau og i lang tid. Han har spillet næsten 200 kampe for Nice og var regelmæssigt anfører. Vores scouting så ham spille i Argentina i en ung alder og fortsatte med at følge ham, da han rejste til Europa. 

- Vi vidste, at hans kontrakt udløb efter denne sæson, derfor har vi investeret meget tid og energi i at sikre ham de seneste måneder. Da det stod klart, at han var åben for et skifte til PSV, gik vi straks videre med det, fortæller sportsdirektør John de Jong. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Officielt: PSV henter Walter Benitez fra Nice
Foto: PSV

Mandag kunne præsenterede PSV tilgangen af Boy Waterman, derfor har klubben nu styr på målmandspositionen frem mod den kommende sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

 

Artiklen fortsætter efter indholdet

Træningskampe - 1. runde

AFL

NIC

0 - 0

LAU

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce