2022-06-21 10:47:07

Officielt: PSV henter Walter Benitez fra Nice

PSV har tirsdag formiddag præsenteret tilgangen af argentinske Walter Benitez, som har skrevet under på en aftale frem til sommeren 2025. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mandag bekræftede Ruud van Nistelrooy, at PSV var tæt på at hente målmanden Walter Benitez, tirsdag har klubben meldt handlen ud på hjemmesiden. 

Benitez kommer til PSV på en fri transfer, han har de seneste seks år spillet i Nice. Den 29-årige målmand har underskrevet en aftale frem til sommeren 2025. 

- Walter er en meget erfaren målmand, som har bevist sig selv på et højt niveau og i lang tid. Han har spillet næsten 200 kampe for Nice og var regelmæssigt anfører. Vores scouting så ham spille i Argentina i en ung alder og fortsatte med at følge ham, da han rejste til Europa. 

- Vi vidste, at hans kontrakt udløb efter denne sæson, derfor har vi investeret meget tid og energi i at sikre ham de seneste måneder. Da det stod klart, at han var åben for et skifte til PSV, gik vi straks videre med det, fortæller sportsdirektør John de Jong. 

Mandag kunne præsenterede PSV tilgangen af Boy Waterman, derfor har klubben nu styr på målmandspositionen frem mod den kommende sæson.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
0