1. Division -Ombejlet Falkesgaard: Jeg udelukker ikke DK
2020-03-24 06:30:02
Foto: Bangkok United

Ombejlet Falkesgaard: Jeg udelukker ikke DK

Michael Falkesgaard er meget glad for tilværelsen i Bangkok United, man han afviser ikke at spille i Danmark igen på et tidspunkt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Målmanden Michael Falkesgaard tog skridtet væk fra dansk fodbold, da han rejste om på den anden side af jordkloden til Thailand for at tørne ud for Bangkok United i januar 2018 efter ophold i Brøndby, OB og FC Midtjylland.

Nu har den filippinske landsholdsmålmand været i klubben i over to år, og han er stadig meget glad for livet i den thailandske hovedstad.

- Jeg har været sindssygt glad for min tid i klubben, og jeg føler lidt, at jeg skylder klubben noget, for at de har taget mig ind. 

- Jeg føler, at jeg skal tage noget lederskab i klubben og vise klubbens retning. På den måde tænker jeg ikke længere frem, end at vi skal vinde en titel. 

- Jeg ved dog, at der har været interesse fra andre klubber i Europa blandt andet, men i forhold til hvor jeg er nu, så føler jeg ikke, at jeg er færdig med at spille i klubben. 

- Jeg er kun 28 år, og der er nogle år tilbage. En titel i klubben er dog førsteprioritet, og så må vi se, hvad der åbner sig op af muligheder, siger Michael Falkesgaard til bold.dk.

- Kan du se dig selv i en dansk klub i fremtiden?

- Jeg tænker ikke så langt, men det er klart, at hvis der kommer en dansk klub i morgen og siger, at de vil have mig, så vil jeg da overveje det. 

- Jeg udelukker bestemt ikke danske klubber. Lige nu er jeg bare et rigtig godt sted, og jeg har svært ved at se mig selv andre steder i forhold til min position i klubben. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Familien bestemmer meget 

Falkesgaard nævner, at familien har meget at skulle have sagt, hvis han skal vælge en ny klub. 

- Hvis det skulle være en anden klub, skulle det også være sindssygt interessant for min familie. Jeg har også nået en alder, hvor jeg ikke sigter efter at spille på det højeste niveau, som jeg overhovedet kan. 

- Jeg har valgt en utraditionel vej, men også en fed måde at gøre det på både kulturelt og sportsligt, da der ikke er mange danskere, der har spillet i Thailand før. Jeg ved ikke, hvor min fremtid er efter dette. Jeg tænker også meget på min familie. 

- Hvis de sagde: ’Michael, vi kan ikke være her mere’, så skal man også tage det med i overvejelserne. Det er ikke kun eventyret og økonomien, der skal gøre det, siger den 28-årige målmand.

Ungdomshold blev hjemme

Lige nu bliver der ikke spillet fodbold i Thai League grundet coronavirus, og klubben har givet spillerne restriktioner for, hvad de må foretage sig privat. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vi har fået nogle regler i vores klub, i forhold til hvordan vi skal agere. Vi må ikke tage i storcentre eller mødes for mange mennesker sammen. 

- Hvis vi gør det, kan vi få en bøde. Vi træner dog stadig. To andre klubber i Thailand har givet deres spillere ti dage fri. Nogle klubber træner også stadig. 

Bangkok United går benhårdt efter en titel i år, og klubben har fået en god start på sæsonen, da holdet har vundet deres fire første kampe i ligaen og er placeret som nummer ét. 

Holdet træner stadig og spiller træningskampe internt trods coronavirus. Coronavirussen kom dog ekstra tæt på fredag, da ungdomsholdet ikke kom i kamp. 

- De officielle tal er ikke så høje, men jeg har hørt, at de er endnu højere. Der er en lille frygt for, at mange flere har coronavirus. Vi skulle have spillet en intern træningskamp fredag, hvor akademiet også var der. 

- Der var der måske en kæreste til én fra ungdomsholdet, der havde coronavirus, så alle fra ungdomsholdet var suspenderet til kampen. Der er lidt frygt for, at smitten kommer til holdet, men vi frygter det ikke mere, end at vi stadig træner. 

Falkesgaard nævner, at det er uvist, om ligaen bliver skudt i gang 18. april, som er planen lige nu. Angående planlægningen af sæsonen ser målmanden ikke det helt store problem, da ligaen først lige er startet. 

28-årige Michael Falkesgaard har tidligere spillet i Brøndby, OB og FC Midtjylland. Målmanden skiftede fra FC Midtjylland til Bangkok United i januar 2018.

Falkesgaard blev kåret som årets spiller i Bangkok United i 2019, og han er noteret for 58 kampe for klubben og 12 landskampe for Filippinerne.


Foto: Bangkok United

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce
annonce
annonce
annonce
0