Jupiler Pro League -Ombejlet Mæhle: Har ikke hørt noget endnu
2019-07-12 22:02:11
Foto: Anders Kjærbye/fodboldbilleder.dk

Ombejlet Mæhle: Har ikke hørt noget endnu

Joakim Mæhle har stadig meget tilbage at opleve i Genk, og han har endnu ikke hørt om seriøs interesse, siger han til et belgisk medie.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Joakim Mæhle var en fast del af det Genk-hold, der i sidste sæson snuppede det belgiske mesterskab, og den stærke back kronede sæsonen med to stærke kampe ved U21-EM denne sommer.

Derfor svirrer rygterne da også om den 22-årige højrebacks fremtid, men skal man tro ham selv, så er der ikke et skifte på vej lige nu.

- Jeg ved virkelig ikke noget om det. Jeg må læse om det hele i medierne. Jeg har bedt min manager om ikke at fortælle mig noget, før interesseren er seriøs, og indtil nu har jeg ikke hørt noget. 

- Det er ikke noget, som jeg tænker på. Jeg er glad for at være tilbage i Genk, siger Mæhle til den belgiske avis Het Belang Van Limburg ifølge Voetbalprimeur,

Selvom han sidste sæson vandt mesterskabet med Genk, så er der fortsat meget at opleve i Belgien, siger den danske forsvarer.

- Ja, vi blev mestre, men det mener ikke, at jeg har oplevet alt med Genk. Der er nok mål tilbage, og Champions League er unik.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Med det belgiske mesterskab kvalificerede Genk og Mæhle sig direkte til Champions League i den kommende sæson.

Sidste sæson bød på Europa League-deltagelse, hvor sekstendedelsfinalerne blev endestationen for Genk.


Foto: Anders Kjærbye/fodboldbilleder.dk

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0