3F Superliga -Onuachu sikrede FCM-sejr i Haderslev
2017-10-13 20:56:05
Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Onuachu sikrede FCM-sejr i Haderslev

Paul Onuachu scorede kampens eneste mål, da FC Midtjylland sejrede 1-0 i en intens og duelpræget kamp mod SønderjyskE.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

SØN

0 - 1

FCM

73'
0 1
Paul Onuachu
Mål

SønderjyskE havde fredag aften besøg af FC Midtjylland i Superligaen og det blev en intens affære, hvor der blev gået til stålet.

Gæsterne fra FCM havde 18-årige Andreas Poulsen med fra start på den ene wingback i deres 3-4-3-formation i Marc Dal Hendes fravær. Hos SønderjyskE startede erfarne Anders Egholm i det centrale forsvar sammen med tilbagevendte Marc Pedersen.

Hjemmeholdet kom aggressivt ud til opgøret og midtjyderne tog gerne kampen op i duellerne. Det var også FCM, der fik kampens første store mulighed.

Marc Pedersen oversatsede i en duel og Alexander Sørloth kom fri i højre side af feltet. Angriberen havde masser af tid og sigtede efter det korte hjørne, men sendte bolden forbi mål.

SønderjyskE spillede godt til og pressede til tider FCM meget. Det kastede også muligheder af sig og Christian 'Greko' Jakobsen var tæt på, da han tvang Jesper Hansen ud i en god redning, efter et par gode driblinger og en lumsk afslutning.

Der blev gået til den i duellerne og undervejs gik det ud over Rilwan Hassan, der midt i første halvleg måtte lade sig udskifte efter en tackling af Ramon Rodrigues. Han blev erstattet af Gustav Wikheim.

FCM åd sig mere og mere ind i kampen og mod slutningen af halvlegen sad de på det meste og pressede SønderjyskE langt ned. Men presset udmøntede sig ikke i mål og derfor gik holdene til pause med 0-0 på tavlen.

Anden halvleg startede med en god mulighed til hjemmeholdet, da Nicolaj Ritter kom igennem i venstresiden, men han kunne ikke finde en medspiller med sit indlæg og så kunne FCM cleare.
I den anden ende faldt en god mulighed til Gustav Wikheim efter en FCM-omstilling, men denne gang var det sønderjyderne, der fik blokeret.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Gæsterne testede derefter Sebastian Mielitz et par gange i SønderjyskE-målet, men keeperen havde styr på det, der kom hans vej.

Tættest på var dog hjemmeholdet efter 70 minutters spil. Den lange midtstopper Anders Egholm var kommet med i feltet og han sendte et godt saksespark afsted, der tog stolpen. FCM fik efterfølgende clearet og kunne ånde lettet op. 

Minuttet efter kom gæsterne foran. Wikheim satte fart og drev bolden frem, inden han sendte den ind til Paul Onuachu, der sparkede FCM på 1-0.

SønderjyskE jagtede en udligning i kampens slutfase, men hjemmeholdet kunne ikke få bolden i kassen og det endte derfor med en snæver 1-0-sejr til FC Midtjylland.

Sønderjyderne har nu ikke vundet i de seneste otte kampe i Superligaen, mens FC Midtjylland hopper op på førstepladsen i tabellen.


Foto: Lars Rønbøg / Getty Images
Artiklen fortsætter efter indholdet

Superliga - 12. runde

FT

SØN

0 - 1

FCM

73'
0 1
Paul Onuachu
Mål

35 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce