2022-04-07 07:08:33

Parejo: Vi var markant bedre end Bayern

Villarreal leverede noget af en overraskelse, da de onsdag aften slog Bayern München i den første af to kvartfinaler. Parejo er meget imponeret over sit hold. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - første kvartfinale

FT

VIL

1 - 0

BMU

8'
1 0
Arnaut Danjuma
Mål

Bayern München tabte overraskende til Villarreal, da de to hold mødtes i Champions League-kvartfinalen onsdag aften. 

Villarreal kom foran allerede i det ottende minut, og de fik holdt Bayern München fra at score resten af kampen, så føringen holdte hele vejen til slutfløjt. 

Dani Parejo leverede assisten til Arnaut Danjuma, der scorede kampens eneste mål, og den spanske midtbanespiller er meget imponeret over hans holds præstation onsdag aften. 

- Det var en toppræstation. Vi angreb godt, og holdte Bayern fra at kreere nogle store chancer i vores ende. Vi har slået et af de allerbedste hold i verden. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Champions League -Parejo: Vi var markant bedre end Bayern
Foto: Pablo Morano/Reuters/Ritzau Scanpix

- Vi var faktisk markant bedre end Bayern i aften. Vi arbejdede hårdt på banen, og vi arbejdede hårdt i forberedelserne til kampen. Vi havde styr på det, fortæller Dani Parejo efter kampen. 

Villarreal har den tidligere Arsenal-træner Unai Emery som træner, og det var også ham, der hjalp Villarreal til Europa League-titlen i fjor. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Vores træner havde sat streg under, hvad han krævede fra os, og hvordan vi mentalt skulle gå ind til kampen. Vi var ambitiøse, og vi spillede for at vinde. Jeg tror, at det er Bayerns første nederlag i Europa i denne sæson - og så holdte vi endda målet rent, fortalte en glad Dani Parejo efter kampen. 

De to hold mødes i den anden kvartfinale på tirsdag på Allianz Arena. 

Artiklen fortsætter efter indholdet

CL - første kvartfinale

FT

VIL

1 - 0

BMU

8'
1 0
Arnaut Danjuma
Mål

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0