2022-05-22 13:23:28

Pep vil opnå det samme som Ferguson

Pep Guardiolas Manchester City kan søndag vinde det fjerde Premier League-mesterskab på fem år, og det vil bringe dem helt op ved siden af Alex Fergusons Manchester United-hold, mener Guardiola.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Manchester City kan søndag sikre sig det fjerde Premier League-mesterskab på fem år, når Aston Villa kommer forbi i sidste spillerunde.

Den tidligere Manchester United-manager Alex Ferguson ledte sin klub til 13 Premier League-trofæer, og han er også den eneste manager, der har formået at vinde fire mesterskaber på fem år.

Formår City at opnå samme bedrift, er City-manager Pep Guardiola ikke bleg for at sammenligne sit mandskab med Fergusons hold. Det siger spanieren ifølge The Athletic.

- Da jeg ankom, sagde folk, at Premier League er virkelig svær, den sværeste liga. Kun Sir Alex Ferguson med United kunne klare fire (mesterskaber, red.) på fem år.

- Når sådan noget sker, indser du størrelsen af United i denne periode, og hvordan de var i stand til at gøre det mange gange. Vi er tæt på at nå samme højder, og vi må prøve at gøre det.

Sidste spillerunde skydes i gang søndag klokken 17, hvor alle klubberne skal i aktion. City indtager førstepladsen med et point ned til Liverpool, som møder Wolverhampton.

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
0