2021-04-16 22:43:01

Pepe tror ikke på Ronaldo-retur til Portugal

Pepe tror ikke på, at Cristiano Ronaldo nogensinde vender retur til portugisisk fodbold, da folket i Portugal ikke har samme forhold til sporten som Juventus-spilleren.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Pepe og Cristiano Ronaldo har både spillet sammen hos Sporting Lisabon, Real Madrid og det portugisiske landshold. 

De to spillere kender derfor hinanden utrolig godt, og derfor er Pepe sikker på, at Ronaldo ikke vender tilbage til portugisisk fodbold igen, når Juventus-stjernen er færdig i italiensk fodbold.

Det fortæller han til mediet NOVO.

- Hvis jeg skal være ærlig, så ved jeg ikke, om han vil kunne tolerere den måde, som mange mennesker taler om fodbold på her i Portugal, udtaler Pepe og fortsætter.

Artiklen fortsætter efter billedet

Pepe tror ikke på Ronaldo-retur til Portugal
Foto: Albert Gea/Reuters/Ritzau Scanpix

- Jeg tror, at han er glad i Torino, da han er topscorer i Serie A. Dem, som kritiserer ham, ved ikke, hvor svært det er at score mere end 30 mål hvert år. 

- Det, som Cristiano har gjort, er utroligt. Og jeg håber på, at han vil blive der i flere år og give glæde til fodboldelskere og repræsentere Portugal godt, som han altid har gjort.

Artiklen fortsætter efter annoncen

36-årige Cristiano Ronaldo står i denne sæson noteret for 25 mål i 27 Serie A-kampe for Juventus. De to parter har papir på hinanden frem til sommer 2022.

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0