2022-05-26 08:00:02

Peter Bonde nyder stor succes: Pres fra fans

Næstved-cheftræner Peter Bonde siger til bold.dk, at han glæder sig over Næstveds succes i øjeblikket, men han kan også mærke et pres fra klubbens fans. 

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 29. runde

FT

B93

0 - 2

NÆS

Næstved Boldklub med Peter Bonde ved cheftrænerroret har været ganske suveræne i denne sæson af 2. division, da mandskabet allerede nu kan kalde sig for NordicBet Liga-mandskab til næste sæson med hele fire runder igen. 

Den tidligere landholdsassistent og nuværende Næstved Boldklub-cheftræner Peter Bonde siger til bold.dk, at han er glad for den store succes, men Bonde fortæller også, at Næstveds fans forventer meget. 

- Næstved er en klassisk fodboldby på godt og ondt. Godt, fordi der er rigtig stor opbakning. Når det går godt, så er folk rigtig søde og positive. Det er dejligt, men det er også sådan, at selvforståelsen hos specielt de fans, der har lidt år på bagen, skal man ikke vinde ret mange kampe, før nogle siger, at vi skal i Superligaen. 

- Sådan er historien, fordi vi i 80’erne og lidt i 90’erne spiste kirsebær med de store, så det pres er der jo. Jeg har boet i byen altid og har været træner her ad tre omgange. 

- Det er fantastisk lige nu, fordi alt er godt og super, men det er også dobbelt, når man som cheftræner bor i den by, som man træner, hvis det ikke går godt. 

- Det er et tveægget sværd, så derfor er det også ekstra vigtigt, at man nyder, når det går godt, fordi man ved også i fodboldens verden, så forandrer tingene sig hele tiden. Lige nu er det godt, og fundamentet er fint, og byen er klar til, at vi kan spille 1. divisionsfodbold, og så tager vi den derfra, siger Peter Bonde til bold.dk. 

Artiklen fortsætter efter billedet

Danmark -Peter Bonde nyder stor succes: Pres fra fans
Foto: Næstved Boldklub

I de sidste fire kampe af sæsonen handler det for Peter Bondes tropper om, at klubben skal få folk i spil, der ikke har været så meget på banen i denne sæson. Derudover begynder forberedelser til næste sæson allerede nu.

- Vi vil dosere lidt på det fysiske parameter. De næste par uger drosler vi forholdsvist meget ned på træningsintensiteten, så de kan samle sig. Ugen op til sidste kamp træner vi hårdt, så de går på ferie med nogle kilometer i stængerne, og så har de tre uger, hvor der er ferie, og den sidste uge skal de arbejde lidt. Vi har kun tre uger, når vi starter op igen før turneringsstart. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Nu har vi tid til at kigge på det kollektivt og den enkelte spiller, om der er nogle, der har spillet meget, eller nogle, der skal luftes. Sådan har det været hele sæsonen med vores U23- og U19-hold at skulle balancere belastningen og give alle den spilletid, som de skal have, siger Peter Bonde til bold.dk. 

Næstved skal duellere mod B.93 torsdag 26. maj på Østerbro Stadion.

Artiklen fortsætter efter indholdet

2. div - 29. runde

FT

B93

0 - 2

NÆS

6 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0