2021-12-11 09:24:16

Peter S. udpeger seks: De skal i bedre form

Peter Sørensen oplever, at mange Vejle-spillere savner en bund fysisk, og træneren nævner seks konkrete spillere, der skal møde op i en bedre forfatning end sidst.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Vejle spiller lørdag aften årets sidste kamp, når Kolding venter i returkamp i Sydbank Pokalens kvartfinale, hvor VB vandt det første opgør med hele 5-1.

Efter det venter der en juleferie, inden forberedelserne til foråret går i gang i januar, og cheftræner Peter Sørensen har forventninger til, at flere spillere er klar til at rykke sig på det fysiske parameter.

- Mange savner en bund. Andres Ponce, Luka Djordjevic, Heron Crespo da Silva, Mouhamadou Drammeh, Saeid Ezatolahi og Dimitrios Emmanouilidis. De spillere skal hjem og sørge for at bringe sig i sådan en stand, at de kan bygge på.

- De skal hjem og slappe af, men de skal også sørge for, at de er i bedre forfatning end sidst, de kom tilbage. Så kan vi i løbet af vores sæsonoptakt komme i betydeligt bedre forfatning, end vi var sidst - og er nu, siger Peter Sørensen til avisen.

Cheftræneren oplyser desuden, at spillere med en dårlig preseason og et ukontinuerligt efterår møder ind til vinteropstarten den 10. januar, mens resten af truppen støder til tre dage senere.

8 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0