3F Superliga -Phiri: Godt Brøndby-tilbud kom for sent
2017-05-28 21:30:01
Foto: Getty Images

Phiri: Godt Brøndby-tilbud kom for sent

Lebogang Phiri forlader Brøndby efter denne sæson og håber på at blive i Europa. Han forklarer, at Brøndby kom for sent med et tilbud, som var godt nok for ham.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brøndby og Lebogang Phiri har længe været i forhandlinger om en ny kontrakt, men søndag meldte klubben ud, at parterne ikke er blevet enige, og Phiri forlader derfor Brøndby efter sæsonen.

Phiri og Brøndby har forhandlet længe, men midtbanespilleren forklarer, at Brøndbys eneste tilbud, som var attraktivt nok for ham, kom for sent i forløbet i forhold til hans overvejelser om fremtiden.

- Det er trist, at vi ikke kunne blive enige. Vi har forhandlet længe, og mange tror, at det kun handler om penge, men der er meget mere i det. 

- Det tilbud, der kunne friste mig som spiller, kom desværre så sent i forhandlingerne, og jeg havde allerede besluttet mig for, hvilket skridt jeg skulle tage. Var tilbuddet kommet noget før, havde jeg måske genovervejet situationen i forhold til mine ambitioner, målsætninger og drømme. Så der står vi nu.

Den sydafrikanske midtbanespiller sigter nu mod at komme til en større klub i Europa. 

- Jeg må se på, hvad mine muligheder er, og det vigtigste for mig er, at jeg kan tage det næste skridt i min udvikling, for der er ingen idé i at tage et skridt ned i forhold til, hvor jeg er nu, siger Phiri.

- Brøndby er en stor klub, som har opnået noget stort i denne sæson, og jeg mener, at mit næste skridt må være at tage til en større liga og bevise, at jeg har niveau til at være med.

- Jeg skal vise, at jeg er en af de Brøndby-spillere, som har niveau til at være med i større ligaer, som Riza Durmisi og Andrew Hjulsager har gjort det. Det er tid til, at jeg tager det næste skridt i mit liv. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lebogang Phiri har tidligere været sat i forbindelse med et skifte til den amerikanske klub New York City FC, men han understreger, at det ikke længere er attraktivt for ham.

- Det var en god klub i USA, og det var en god mulighed, men min ambition er at blive i Europa, hvor jeg tror på, at jeg kan udvikle mig til en spiller, som kan opnå noget stort.

- Med mit talent, bør jeg blive i en liga, hvor jeg kan fortsætte min udvikling og forsøge at nå et hvis niveau. Jeg vil også gerne hjælpe mit landshold, og derfor skal jeg blive i en stærk liga i Europa, siger Phiri.

22-årige Phiri fik debut for Brøndby i 2013 og nåede 119 Superliga-kampe for klubben.

mikkel@bold.dk


Foto: Getty Images

33 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0