2021-11-18 14:23:40

PL giver ekstra finansiering til de lavere ligaer

Premier League har torsdag annonceret, at de vil bidrage med ekstra finansiering til EFL's League One og Two, samt klubberne i de tre National League-divisioner.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Coronavirussens indvirkning på fodboldverdenen er heldigvis mindsket en del efterhånden, hvor blandt andet fansene er kommet tilbage på stadion igen.

Selvom man ikke mærker pandemien lige så meget udadtil som tidligere, er der dog stadig mange klubbers økonomi, som lider under krisen, og derfor har Premier League forsøgt at hjælpe klubberne i de lavere engelske divisioner økonomisk.

Torsdag har Premier League så forpligtet sig til at hjælpe de lavere rangerende klubber yderligere.

Artiklen fortsætter efter billedet

England -PL giver ekstra finansiering til de lavere ligaer
Foto: Richard Heathcote/Reuters/Ritzau Scanpix

- Premier League har i dag (torsdag, red.) annonceret yderligere finansiering til klubber i EFL's League One og Two sammen med de 66 klubber i de tre National League-divisioner for at hjælpe deres fortsatte genoprettelse fra Coronavirus-pandemien, skriver Premier League på egen hjemmeside.

Der skulle være tale om 173 millioner til League One og Two i denne 2021/22-sæson, mens National League-divisionerne får glæde af cirka 43 millioner fordelt fra nu af og frem til 2025.

Finansieringen er del af en større pakke på 867 millioner, som skal sikre og hjælpe de lavere liga-klubber henover de næste fire år.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0