2022-09-20 15:24:20

Priske og co. følger Danmark: Fischer i mine tanker

Brian Priske sætter i et interview med bold.dk ord på sin start i Sparta Prag og sin tidligere spiller Viktor Fischer, som blev rygtet dertil.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 10. runde

FT

SPP

2 - 1

HRA

Efter et år på posten stoppede Brian Priske i belgiske Antwerp efter sidste sæson, men han fandt lynhurtigt sin næste udfordring.

Det blev i den tjekkiske storklub Sparta Prag, hvor Priske nu har været i gang i et par måneder.

I ligaen er det kun blevet til et enkelt nederlag, men fordi samtlige af de seneste fem ligakampe er endt uafgjort, halter Sparta efter rivalerne fra Slavia Prag, der har otte points forspring.

Brian Priske fortæller nu om sin første tid med det nye projekt.

- Det står fornuftigt til på mange ting. Vi har været i gang i tre måneder efterhånden, og det begynder langsomt at gå i den retning, som jeg og vi gerne vil. Det er klart, at hvis du kun kigger på resultaterne, så er vi skuffede over de sidste fem kampe, som alle er endt uafgjort.

- Men kigger du på præstationerne og tingene bagved, er der egentlig rigtig mange gode ting. Alt har ligget i vores egne hænder, så vi sagtens kunne have fået markant flere point, men af en eller anden årsag har vi manglet de sidste marginaler og den sidste kvalitet, siger Priske til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter billedet

1. Division -Priske og co. følger Danmark: Fischer i mine tanker
Foto: Sparta Prag

Barca-tilstande

Brian Priske fortæller, at modstanderne i høj grad har indstillet sig på Sparta Prags spil og går defensivt til værks.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Derfor oplever Sparta at have et stort overtag på bolden, og opgaven er så at få det til at udmønte sig i flere mål.

- Vi kæmper med at få nedbrudt modstandere. De fleste har ændret formation og spillet med fem nede bagi og virkelig kompakt. Jeg tror, vi har et gennemsnit på 64 procents boldbesiddelse i kampene. 

- I nogle af dem har vi ligget på 72 procent, men vi har savnet den sidste kvalitet i de afgørende beslutninger, siger Priske.

Cheftræneren ser stadig, at holdet har meget at gå på.

- Potentialet er stort i truppen og klubben, og når jeg ser de andre hold i ligaen, har jeg en følelse af, at vi kan kæmpe med i toppen. Men Rom blev ikke bygget på en enkelt dag, og det gør det heller ikke her. 

- Vi har ændret en masse ting omkring hverdagen i træning, på banen og i styrkerummet, hvor vi skal have bygget mere saft og kraft i spillerne. Vi skal have langt mere intensitet i træningerne og i kampene, hvor vi har langt flere sprintmeter. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg føler, vi er ved at få lagt et godt fundament til at præstere over længere tid, siger Priske.

Viktor Fischer var i tankerne

Igennem transfervinduet blev Sparta Prag kædet sammen med Viktor Fischer, som er på kontrakt i Antwerpen, hvor Priske altså kom fra.

Cheftræneren vil ikke konkret forholde sig til det konkrete, men lægger ikke skjul på, at Fischer kunne have været interessant.

- Vi har haft dialog med mange spillere i det her vindue, men af forskellige årsager er der nogle handler, der ikke er blevet til noget.

- Der er ingen tvivl om, at klubberne hernede holder øje med dansk fodbold, og det gør vi selvfølgelig også i Sparta. 

- Jeg har helt sikkert haft Viktor i tankerne, men det har jeg også med mange andre spillere. Jeg kan ikke kommentere på, hvor konkret det har været, siger Priske til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter indholdet

1. div - 10. runde

FT

SPP

2 - 1

HRA

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0