2021-06-16 11:20:54

Priske og co. snupper målmandstræner i ACH

Brian Priske har taget AC Horsens' målmandstræner Peder Hansen med sig til Royal Antwerp. Det oplyser AC Horsens onsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Brian Priske er udnævnt som ny cheftræner i den belgiske klub Royal Antwerp, og allerede har han hentet Otterup-træneren Anders Nielsen til sin stab, og nu får han endnu en dansker i staben.

Således oplyser AC Horsens, at klubbens målmandstræner Peder Hansen rykker med Priske til Belgien.

- Nogle gange får man muligheder i livet, som man er nødt til at gribe, og det er ikke så tit, man får mulighed for at skifte til en stor klub i Belgien. Det er et kæmpe skridt i min karriere og noget, jeg glæder mig helt vildt til, og man ved jo aldrig, om man får sådan et tilbud igen, så selvfølgelig skal det prøves af, siger Peder Hansen og tilføjer:

- Der venter kæmpestore oplevelser i en stor klub, der skal spille europæisk fodbold og har ambitioner om at spille med om mesterskabet.

Peder Hansen fortæller yderligere, at det bliver vemodigt at forlade AC Horsens efter godt ti år som målmandstræner i en klub, som han har fulgt som barn.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Priske og co. snupper målmandstræner i ACH
Foto: Liselotte Sabroe/Ritzau Scanpix

Sports- og talentchef Niels Erik Søndergård fortæller, at AC Horsens ikke har villet stille sig i vejen for Hansen.

- Peder Hansen har været en fantastisk målmandstræner for AC Horsens, for han har været med til at udvikle målmænd på alle niveauer, men han har også været rigtig dygtig til at scoute målmænd, der passer ind i vores klub og værdier.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Han er en fantastisk fyr, som har fået en mulighed for at skifte til en attraktiv klub i udlandet, og det vil vi ikke stille os i vejen for. Vi ønsker ham alt muligt held og lykke i Belgien og glæder os til at følge ham, lyder det fra Niels Erik Søndergård.

4 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0