2022-06-02 07:00:02

Prisskilt overrasker SIF-profil: Var Mr. Nobody

Silkeborg-profilen Rasmus Carstensen synes, det er mærkeligt, at han angiveligt koster 22,5 millioner kroner. Han pointerer over for bold.dk, at han var ‘Mr. Nobody’ for to år siden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - 1. runde

FT

DAN

3 - 0

KZA

22,5 millioner kroner.

Det er prisen, som Silkeborg IF ifølge Ekstra Bladet kræver for at sælge højrebacken Rasmus Carstensen denne sommer.

U21-landsholdsspilleren synes selv, at prisen lyder helt surrealistisk. Især når han tænker tilbage på, at han for tre år siden var et ganske ubeskrevet blad i fodbold Danmark. 

Det fortæller han i et interview med bold.dk.

- Jeg synes jo, at det er helt vildt mærkeligt. Fra at være Mr. Nobody for to år siden, hvor der knap nok var nogen, der vidste, hvem jeg var, til nu at være en profil for Silkeborg er i sig selv skørt, siger han og fortsætter. 

- Og når jeg så ser og læser, at klubben vil have så meget for mig, føles det mærkeligt. Det er skørt for mig, at jeg skulle være så meget værd, siger han.

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Prisskilt overrasker SIF-profil: Var Mr. Nobody
Foto: Bo Amstrup/Ritzau Scanpix

21-årige Carstensen har angiveligt interesse fra Bundesligaen, og højrebacken er da også bekendt med, at der er klubber, som holder øje med ham.

- Jeg har ikke hørt det helt store, men jeg har hørt, at der er nogen forskellige klubber, der holder lidt øje med mig. Om jeg så er god nok, må de jo vurdere, hvis de tænker, at der skal ske mere, men ellers ved jeg ikke yderligere, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Har du skulle tage stilling til noget konkret endnu? 

- Nej, det har jeg ikke, lyder det fra Carstensen.

Drømmer om udlandet

Rasmus Carstensen ved ikke, om det er denne sommer, han kommer til at tage det næste skridt i sin karriere, men Silkeborg-profilen understreger, at han har en drøm om at prøve sig selv af i udlandet en dag.

- Jeg har en drøm om at komme til udlandet, men om det er nu, må tiden vise. Men der er ingen tvivl om, at jeg en dag gerne vil spille i udlandet, siger han og fortsætter. 

- Hvis jeg skal flytte fra Silkeborg, skal skiftet overgå de muligheder, der er i klubben. Der er jo et europæisk gruppespil i vente, og samtidig er vi jo lige nu det tredjebedste hold i Danmark, siger højrebacken. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kigger du kun mod udlandet denne sommer, eller kunne du se dig selv skifte til en anden dansk klub?

- Det kunne jeg jo nok egentligt godt, men det er ikke det, der er førsteprioriteten. Førsteprioriteten er at skulle prøve mig selv af på et så højt niveau, som jeg nu en gang føler, jeg kan være med på og samtidig udvikle mig på, siger han og fortsætter. 

- Der synes jeg, at udlandet passer rigtig fint til mig. 

Er der en udenlandsk liga, du drømmer om at komme til?

- Jeg har været fan af Bundesligaen, siden jeg var helt lille og er egentligt vokset op med en følelse af, at det er en fed liga, siger Carstensen og fortsætter.

- Premier League er selvfølgelig også pisse fed. Det er nok den, jeg har set flest kampe fra, men hvis jeg selv skal sige det, så synes jeg egentlig, at jeg passer godt til tysk fodbold, lyder det fra højrebacken.

Rasmus Carstensen har kontrakt med Silkeborg IF frem til sommeren 2024. 

I skrivende stund er han samlet med det danske U21-landshold, der på lørdag spiller den første af tre vigtige EM-kvalifikationskampe under denne landsholdssamling. 

Kasakhstan er lørdagens modstander, og kampen spilles klokken 15:00 på Vejle Stadion.

Artiklen fortsætter efter indholdet

EM U21 - 1. runde

FT

DAN

3 - 0

KZA

15 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0