Europa League -PSV bankede AGF's overmænd ud af EL
2020-09-24 20:53:45
Foto: Getty Images

PSV bankede AGF's overmænd ud af EL

PSV blev en for stor mundfuld for Mura, der efter sejren over AGF nu er ude af kvalifikationen til Europa League oven på et 5-1-nederlag.

Artiklen fortsætter efter annoncen

AGF's overmænd fra Mura skulle torsdag forsøge at fortsætte deres eventyr i jagten på en plads i gruppespillet af Europa League.

Modstanderen var PSV, som skulle vise sig at være en større mundfuld end AGF.

Efter 17 minutter på et skarpt indlæg fra en dødbold lagde Philipp Max bolden ind i feltet, hvor en helt umarkeret Donyell Malen snittede bolden og dirigerede bolden i mål til 1-0 for gæsterne.

Mura svarede hurtigt igen, og tre minutter efter tog Nino Kouter sagen i egen hånd og afdriblede tre modstandere på kanten af feltet og sendte herefter bolden i nettet i modsatte side. 1-1.

Mura nåede ikke at glæde sig over udligningen særlig længe, da gæsternes Mauro Junior efter 28 minutter scorede til 2-1 på returbolden fra sit eget skudforsøg tæt inde på stregen.

Flere mål blev det ikke til i første halvleg, og så kunne de to mandskaber gå i omklædningsrummene med en pausestilling på 2-1 til PSV.

PSV var hurtigt ude af omklædningsrummene i anden halvleg, hvor de efter ni minutter bragte sig yderligere i front på Mestni Stadion Fazanerija.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Cody Gakpo blev sendt alene mod mål, og alene mod målmanden var hollænderen sikker i sin afslutning og scorede til 3-1.

Det skulle blive endnu værre for hjemmeholdet, hvis målmand efter 66 minutter måtte hente bolden i eget net for fjerde gang.

Donyell Malen fandt plads bagved Muras forsvar, og med en sløv markering i sin ryg fik han rigeligt plads til at trykke af med venstrebenet og gøre det til 4-1.

Et sidste mål skulle det blive til for de hollandske gæster, da Cody Gakpo alene i det lille felt let kunne sætte foden på et fladt indlæg og score til 5-1.

Cody Gakpo mål til 5-1 blev kampens sidste af slagsen, og dermed kan PSV nu forberede sig på at møde Rosenborg i næste runde.

Andetsteds i Europa League-kvalifikationen er Celtic ligeledes videre til næste runde, efter de på udebane vandt en snæver 1-0-sejr over Riga.


Foto: Getty Images

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0