2021-06-07 08:57:25

Pulisic dukkede Mexico i dramatisk finale

USA vandt den første udgave af CONCACAF's Nations League-turnering i en særdeles dramatisk 3-2-sejr over Mexico. Christian Pulisic blev matchvinder på et straffespark i ekstratiden.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

CONCACAF Nations League - finale

FT

USA

3 - 2

MEX

2'
0 1
Jesus Corona
Mål
27'
1 1
Giovanni Reyna
Mål
79'
1 2
Diego Lainez
Mål
82'
2 2
Weston McKennie
Mål
114'
3 2
Christian Pulisic
Mål på straffe

Natten til mandag blev der spillet finale i den første udgave af CONCACAF's Nations League, og her stødte USA og Mexico sammen og spillede en særdeles begivenhedsrig og dramatisk kamp.

Kampen fik sit første mål efter 63 sekunder, da Jesus Corona bragte Mexico foran 1-0 efter at have udnyttet en sløj aflevering af Genk-forsvareren Mark McKenzie.

Efterfølgende fik Mexico bolden i kassen igen i det 24. minut, men efter et VAR-gennemsyn blev målet annulleret for offside, og så kunne USA i stedet bringe ligevægt i regnskabet.

Det skete, da Dortmunds Giovanni Reyna efter 27 minutter kom på bolden efter tilfældigheder i kølvandet på et hjørnespark, og så kunne han sparke 1-1-målet i kassen.

1-1 holdt til det 79. minut, hvor Diego Lainez bragte Mexico foran på ny, da han tog en strålende førsteberøring og siden sparkede bolden i kassen til 2-1.

Artiklen fortsætter efter billedet

CONCACAF Nations League 1 -Pulisic dukkede Mexico i dramatisk finale
Foto: Isaiah J. Downing/Usatodaysports/Ritzau Scanpix

Men igen skulle USA komme igen, og denne gang var det Reyna, som sendte et hjørnespark ind foran mål, hvor Weston McKennie steg til vejrs og headede 2-2-målet i kassen.

Mod slutningen af kampen kom temperamenterne i kog, og kampens dommer måtte lange et par advarsler ud og samtidig måtte kampen stoppes i et par minutter på grund af diskriminerende tilråb fra lægterne, skriver ESPN. Der blev dog ikke scoret yderligere, og så måtte de to hold i ekstratid.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Her fik kampens dommer travlt, da han i anden halvleg af ekstratiden gav et straffespark til USA efter et VAR-gennemsyn. Det hamrede Chelsea-profilen Christian Pulisic i kassen, så USA var på 3-2.

I kølvandet på situationen fik Mexicos træner rødt kort for at røre en af kampens dommere, mens Hirving Lozano fik gult for brok – desuden fik Pulisic også gult for at tage trøjen af i sin jubel.

Mexico fik en strålende chance for at komme tilbage, da man blev tildelt et straffespark, men det pillede USA-reservekeeperen Ethan Horvath, som var kommet på banen for USA undervejs i kampen, og således blev han og Pulisic heltene i finalesejren.

Artiklen fortsætter efter indholdet

CONCACAF Nations League - finale

FT

USA

3 - 2

MEX

2'
0 1
Jesus Corona
Mål
27'
1 1
Giovanni Reyna
Mål
79'
1 2
Diego Lainez
Mål
82'
2 2
Weston McKennie
Mål
114'
3 2
Christian Pulisic
Mål på straffe

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0