2022-08-05 19:52:25

Randers tog første sejr efter hård fight med Horsens

Randers FC nedbrød AC Horsens og besejrede oprykkerne med 1-0 på eget græs efter et flot mål af Marvin Egho. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Randers FC var fredag uden sejr i 3F Superligaen forinden mødet med oprykkerne fra AC Horsens, der endnu ikke havde tabt i sæsonen. 

Det var da også gæsterne fra Horsens, der startede bedst med en livlig Samson Iyede, der havde fået chancen fra start efter slaget af Casper Tengstedt i løbet af ugen. 

Nigerianeren stak af flere omgange afsted i dybden og efter et kvarters spil, sendte han efter nogle finurlige driblinger et missil afsted mod det fjerneste målhjørne. 

Forsøget gik dog lige over, og så var det i stedet en håndfuld minutter efter Randers, der kom på tavlen først ved Marvin Egho. 

Angriberen scorede et fremragende angriber-mål, idet han løb lige på grænsen af offside og mødte et perfekt fladt indlæg fra Björn Kopplin i venstre side, som østrigeren satte i mål til 1-0 uden chance for Matej Delac. 

Flot mål skulle der med andre ord til for at passere Horsens-målmanden for første gang i sæsonen. 

Randers overlod initiativ efter føringsmål

Artiklen fortsætter efter annoncen

Herefter lod værterne Horsens om at måtte sætte spillet, og det gav gæsterne problemer, selvom hjemmeholdet i starten også havde svært ved at sætte gode kontraangreb sammen. 

Det kom dog mod slutningen af halvlegen, hvor Tosin Kehinde noterede sig for en god mulighed, som imidlertid blev afværget. 

Efter pausen var kampbilledet det samme, hvor Horsens forsøgte sig med nogle høje bolde ind i Randers-feltet, som dog ofte blev afvist. 

Tidligt i anden halvleg kom kuglen godt nok i mål til 1-1, men det blev hurtigt underkendt for offside. 

Halvvejs igennem halvlegen var der lidt dødvande i kampen, og det fik gæsterne til at sende deres nye mand på banen, Elijah Just, som kom ind og viste sig livligt frem. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Samtidig smed Horsens flere spillere frem på modstanderens banehalvdel, men da det ikke gav pote for dem, gjorde det det til gengæld for hjemmeholdet, som nu havde bedre plads i omstillingerne. 

Med ti minutter tilbage af kampen var det også ved at udmønte sig i endnu en Randers-scoring, da Alhaji Kamara driblede sig alene igennem med Delac, men keeperen trak det længste strå i den duel. 

Mod slutningen blev det flere og flere lange bolde fra Horsens ned mod Randers-målet til dueller, men hjemmeholdet forsvarede sig forbilledligt helt til slut. 

James Gomez kom i overtiden først på et hjørnespark, men hans hovedstød gav ingen problemer for Patrik Carlgren. 

Derfor lykkedes det dem også at hive sæsonens første sejr i land i sidste ende og samtidig påføre gæsterne fra Horsens sæsonens første nederlag. 

24 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0