2023-02-04 16:18:59

Rasmus Lauritsen var i dialog med FCM: Brøndby er jo en større klub

Rasmus Lauritsen har en fortid hos FC Midtjylland, og han var da også i dialog med midtjyderne i januar-transfervinduet. Han fortæller dog til bold.dk, at Brøndby er en større klub, og derfor valgte han i stedet dem.

Artiklen fortsætter efter annoncen
bold.dk i Portugal
Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

Brøndby IF har været en tur i Kroatien, hvor de har hentet Rasmus Lauritsen hos Dinamo Zagreb.

Den 26-årige midtstopper er derfor tilbage i dansk fodbold, men han kunne dog have været endt et andet sted.

Lauritsen bekræfter nu til bold.dk, at FC Midtjylland også forsøgte at hente ham tilbage til Heden, hvor han tidligere har spillet på klubbens akademi og fik debut på førsteholdet, men midtjyderne endte med at få en lang næse.

bold.dk tog en snak med Lauritsen på Brøndbys hotel i Portugal, og i den portugisiske varme slog han fast, at han hellere ville til en større klub i form af Brøndby.

- Der har været dialog med FC Midtjylland. Det var der både i sommer og nu her. Jeg havde en rigtig god tid i FC Midtjylland og har stor respekt for de mennesker, som jeg arbejdede sammen med. 

Artiklen fortsætter efter billedet

3F Superliga -Rasmus Lauritsen var i dialog med FCM: Brøndby er jo en større klub
Foto: Brøndby

- Men mit forhold til klubben er mest til ungdomsafdelingen og menneskene der, og der er flere, som ikke er der længere, så det var ikke noget for mig.

- Der har også været dialog med andre topklubber i Skandinavien. Men det har også handlet om timing, hvor der er mange ting, som skulle gå op. Nu blev det Brøndby, da vi begge rigtig gerne ville hinanden.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- For mig er Brøndby jo bare en større klub, det tænder mig meget mere at spille her. Jeg kan med hånden på hjertet sige, at jeg hellere vil spille for Brøndby.

Manglende forhold til FCM-fans
Rasmus Lauritsen sad på bænken i flere omgange for FC Midtjylland i 3F Superligaen tilbage i perioden fra 2015 til 2016, men det endte kun med blot fem minutter på grønsværen i en 5-1-sejr over Esbjerg.

Han spillede dog flere år på klubbens akademi, men det kunne altså ikke få Lauritsen til at vende retur til hjemstavnen i Midtjylland.

- Ja, jeg er vokset op i Brande og var ungdomsspiller i FC Midtjylland, så folk har et billede af, at jeg skulle hjem. Men mit forhold til førsteholdet og fansene er der ikke. 

- Jeg spillede jo kun fem minutter, og det er jo nok også med til, at Brøndby er en større klub for mig, hvis man kigger på fansene, klubben og traditionerne. Så jeg er glad for, at jeg er havnet her. 

- Det skal ikke lyde forkert, fordi jeg har respekt for FC Midtjylland og for alle de mennesker, som jeg arbejdede sammen med i klubben, men Brøndby er større og noget, jeg hellere ville, lyder det fra Rasmus Lauritsen til bold.dk.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Rasmus Lauritsen har skrevet under på en kontrakt med Brøndby IF frem til sommeren 2027.

Artiklen fortsætter efter indholdet

The Atlantic Cup - 1. runde

FT

FCM

1 - 0

ULS

69 kommentarer

Skriv kommentar
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce