2021-01-27 09:00:02

Real-lejesvend: Svært med sproget i Madrid

Luka Jovic havde sværere ved tingene hos Real Madrid, end han har det i Eintracht Frankfurt, hvor der snakkes engelsk fremfor spansk. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Efter et halvandet år, der bød på flere ned- end opture, valgte Luka Jovic i januar at vende tilbage til Eintracht Frankfurt på en lejeaftale. 

Det var netop denne tyske klub han forlod, da han i sin tid tog til Real Madrid, hvor succesen altså indtil videre er udeblevet. 

I et interview med den spanske avis AS åbner den serbiske angriber nu op for, hvilke udfordringer han oplevede i sin tid i Real Madrid. 

Her roser han cheftræner Zinedine Zidane, men erkender samtidigt, at det er nemmere med Frankfurt-træner Adi Hütter. 

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Real-lejesvend: Svært med sproget i Madrid
Foto: Getty Images

- Jeg vil ikke gå i detaljer. De er begge fænomenale trænere. Zidane er også rigtigt god på det personlige niveau, men det er nemmere for mig at kommunikere med Adi på engelsk, da jeg ikke er god nok til spansk til at kunne snakke flydende med Zidane. Den slags detaljer gør det nemmere for mig,

Luka Jovic har ellers taget spanskundervisning, men det er sat på pause nu. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Jeg tager ikke undervisning mere. Jeg startede på at lære sproget i Madrid, men nu tager jeg ikke flere timer, siger han til AS.

I sine tre første Bundesligakampe har han scoret tre gange - det er et mål mere, end han scorede på halvandet år hos Real Madrid.

18 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce