2022-10-16 18:07:40

Real Madrid knækkede Barca og strøg til tops

Karim Benzema, Federico Valverde og Rodrygo scorede, da Real Madrid slog Barcelona med 3-1 og overtog førstepladsen fra ærkerivalerne.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 9. runde

FT

REA

3 - 1

BAR

12'
1 0
Karim Benzema
Mål
35'
2 0
Federico Valverde
Mål
83'
2 1
Ferran Torres
Mål
90'
3 1
Rodrygo
Mål på straffe

22-22.

Inden søndagens El Clasico på Bernabeu lå Real Madrid og Barcelona side om side i toppen af tabellen med syv sejre og en enkelt uafgjort i de første otte runder.

Catalanerne havde førstepladsen grundet den imponerende målscore på 20-1, mens Real Madrid inden opgøret havde 19-7, men det skulle ændre sig.

Real Madrid fik en glimrende start, da Karim Benzema efter 12 minutter fulgte op på en returbolden fra Marc-André ter Stegen og sparkede værterne på 1-0.

Robert Lewandowski fik en kæmpe chance i det 25. minut, men overplacerede tæt under mål, og det blev straffet ti minutter senere.

Her bankede Federico Valverde nemlig bolden fladt i mål fra kanten af feltet, og så var det 2-0 til Real Madrid, som også var stillingen ved pausen.

Artiklen fortsætter efter billedet

La Liga -Real Madrid knækkede Barca og strøg til tops
Foto: Juan Medina/Reuters/Ritzau Scanpix

Syv minutter inde i anden halvleg jublede Karim Benzema på ny, da franskmanden troede, han havde øget til 3-0, men scoringen blev underkendt for offside.

Barcelona havde svært ved at skabe helt åbne chancer i en lang periode, men cirka et kvarter før tid følte gæsterne sig snydt.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Lewandowski gik til jorden efter en duel med Dani Carvajal, men dommeren vinkede afværgende, så Barca fik intet straffespark i situationen.

Barcelona pressede på for en scoring, og i det 78. minut var en opspilsfejl af Real Madrid tæt på at blive straffet af Ansu Fati, som dog afsluttede tæt forbi stolpen.

Fem minutter senere gav presset pote for Barcelona, da Ansu Fati sled sig igennem i venstre siden og fandt Ferran Torres, som reducerede for gæsterne.

I overtiden afgjorde Real Madrid det dog, da Rodrygo udnyttede et straffespark og gjorde det til slutresultatet 3-1.

Dermed er Real Madrid alene på førstepladsen i La Liga med tre point ned til Barca, som nu har lidt sæsonens første nederlag i ligasammenhæng.

Artiklen fortsætter efter indholdet

La Liga - 9. runde

FT

REA

3 - 1

BAR

12'
1 0
Karim Benzema
Mål
35'
2 0
Federico Valverde
Mål
83'
2 1
Ferran Torres
Mål
90'
3 1
Rodrygo
Mål på straffe

78 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce
annonce