2022-06-28 09:33:01

Rieks roser Rösler: AGF har fat i noget godt

Søren Rieks var rigtig glad for at have Uwe Rösler som træner i Malmö, og han tror bestemt, at det er en god ansættelse af AGF.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Mens de fleste i 3F Superligaen ikke kender AGF's nye cheftræner specielt indgående, er det noget andet i Malmö.

Her sad Uwe Rösler i trænersædet fra sommeren 2018 og halvandet år frem, hvor det blev til et flot pointsnit på 2.10, men Malmö akkurat ikke vandt mesterskabet.

Alligevel nød Søren Rieks at have Rösler som træner, og Malmö-danskeren har store forventninger til tyskeren i AGF.

- Jeg synes, de har fået en dygtig og karismatisk træner, som ved, hvad han vil. Han stiller store krav og har høje forventninger, så det er jeg sikker på, at de kan drage nytte af. 

- Jeg tror, det er en god ansættelse, for jeg synes, han gjorde det fantastisk her. Han kom ind og vendte det hele og fik sat skik på tingene, så jeg tror, de har fat i noget godt derovre, siger Rieks til bold.dk.

Rösler er kendt som en hård træner, og det kan Rieks nikke genkendende til.

- Han er hård og kontant og stiller store krav, og hvis du ikke kan leve med det som spiller, kan det godt blive svært, men han vil spillerne og klubben det bedste, så jeg synes også, man skal have respekt for den måde, han leder på. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Man skal tage det som et skulderklap og huske på, at han vil dig det bedste og forsøge at udvikle dig og pushe dig. For mig fungerede det fantastisk at have ham, siger Rieks til bold.dk.

53-årige Uwe Rösler har skrevet en treårig kontrakt med AGF.

Ingen kommentarer

I øjeblikket er der ingen kommentarer til denne artikel. Vær den første til at kommentere.

Skriv kommentar

annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0