2. Division -Ringkøbing holder liv i overlevelses-drøm
2020-06-27 16:56:14
Foto: Henrik Olesen / Ringkøbing IF

Ringkøbing holder liv i overlevelses-drøm

Ringkøbing holder liv i håbet om at overleve i 2. divisions nedrykningsspil efter tre vigtige point mod Slagelse B&I lørdag eftermiddag. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Ringkøbing IF skulle en tur til Slagelse B&I lørdag eftermiddag i en direkte nedrykningsduel i 2. divisions nedrykningsspil. Ringkøbing lå inden opgøret sidst i nedrykningsspilet med 12 point, mens Slagelse lå lige over stregen med 17 point.

Lige før pausen fik Ringkøbing så hul på bylden, da Dennis Juelsgård dukkede op og bragte gæsterne foran 1-0.

Midt i anden halvleg udbyggede Ringkøbing så føringen. Denne gang var det Jacob Jay Getachew Andersen, der kunne lade sig tiljuble af sine holdkammerater efter målet til 2-0.

Kort tid efter fik Slagelse så reduceret til 2-1, da Mikkel Petersen lykkedes med at få bolden i netmaskerne.

Der blev ikke scoret yderligere i kampen, og Ringkøbing har nu kun to point op til Slagelse på den 'rigtige' side af stregen. 

Andetsteds tog topholdet i nedrykningsspilet B93 imod FC Sydvest 05, og her var det gæsterne fra det sønderjyske, der kom bedst fra start, da Christian Degn bragte gæsterne foran i det 11. minut.

Kort tid efter svarede B93 så igen, da Atici Mican bragte balance i regnskabet, og Mican var ikke færdig med at gøre sig bemærket. Allerede ti minutter efter kom B93-spilleren på tavlen igen, og så stod det 2-1 til B93.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Kort før tid lukkede og slukkede B93 med en scoring til slutresultatet 3-1.

I samme række så det længe ud som om, at der ikke ville komme nogle mål i kampen mellem Skovshoved og VSK Aarhus. I det 86. minut lykkedes det så for gæsterne fra VSK Aarhus at få hul på bylden, og de vandt derfor kampen 1-0.  


Foto: Henrik Olesen / Ringkøbing IF

Del dine tanker...

Vi vil gerne høre din mening! Del dine synspunkter med os og de andre bold-læsere og bliv en del af debatten.

Start debatten
annonce
annonce
annonce
annonce