2022-09-23 17:36:01

Robertson i tvivl: Tænker på Celtic - vil slutte i LFC

Andrew Robertson fortæller, at han har tænkt på at ville spille sine bedste år i Celtic, men samtidig ønsker han også at slutte i Liverpool, hvis det er muligt. 

Artiklen fortsætter efter annoncen

Andrew Robertson har en fortid hos Celtic i sine ungdomsår, og han har stadig ikke glemt drømmen om at vende tilbage engang for at tørne ud for de skotske mestre. 

Det fortæller han således også, men Liverpool-backen lader til at være i tvivl, for han vil også gerne slutte i Liverpool, hvis han er i stand til at holde niveau. 

- Når du ser dem og ser et fyldt Celtic Park... Som fan har du altid den drøm, indleder Robertson i podcasten Currie Club og fortsætter så. 

- Ideelt set vil jeg gerne slutte min karriere her i Liverpool. Hvis jeg kan spille på mit højeste niveau på øverste hylde i hele min karriere, er det ruten, jeg gerne vil tage. 

- Men igen når jeg ser på Celtic, og da jeg voksede op, tænkte jeg, at jeg ville give dem mine bedste år. Da jeg var hos Queens Park drømte jeg stadig om at spille hos Celtic og give mine bedste år til Celtic. 

- Og nu vil jeg ikke tage tilbage som en 34 eller 35 år gammel gut, som mine onkler begynder at hade, fordi jeg ikke kan bevæge mig længere. Det vil vise sig med tiden. Jeg er bestemt en person, der lever i øjeblikket. 

- Jeg ser ikke for langt frem, og jeg ser ofte ikke tilbage. Der vil komme en tid for det. 

28-årige Robertson har været i Liverpool siden 2017 og har kontrakt med dem frem til 2026. 

2 kommentarer

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce
0