2021-11-25 23:48:18

Rodgers om Evans: Tager ingen chancer

Leicesters nordirske forsvarsveteran Johnny Evans måtte udgå med en skade i opvarmningen til kampen torsdag mod Legia. Brendan Rodgers tager ingen chancer med den erfarne stopper.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Der var yderst vigtige point på spil, da Leicester hjemme tog imod Legia Warszawa i Europa Leagues Gruppe C.

Derfor var det også en ekstra bet for Leicesters manager, Brendag Rodgers, at den nordirske veteran Johnny Evans måtte udgå af truppen på grund af en skade under opvarmning.

Evans' skade var ikke alvorlig, men Rodgers ville ikke løbe nogen chancer, fortalte han efter kampen.

- Han følte noget i sit lår, og det sidste vi har brug for lige nu, er at have flere til at sidde ude. Han burde være klar til weekenden, men det var en for stor risiko at løbe, så blev nødt til at træffe beslutningen før kampstart, fortalte Rodgers efter kampen til BBC.

Artiklen fortsætter efter billedet

Europa League -Rodgers om Evans: Tager ingen chancer
Foto: Justin Setterfield/Reuters/Ritzau Scanpix

Rodgers er yderst tilfreds med, at hans hold ligger øverst i gruppen før sidste - runde.

- Hvis nogen fortalt os, at vi ville ligge øverst før sidste kamp, havde vi taget den uden at tøve. Man kan se kvaliteten på holdene i gruppen. Vores mål fra starten var at avancere, og det er i vores egne hænder, slutter Rodgers til BBC.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Leicester står over for en ordentlig mundfuld i sidste runde af gruppespillet, hvor de skal møde det italienske tophold Napoli på udebane. Kampen spilles den niende december.

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce

Mest læste

annonce
annonce
annonce
0