2022-02-16 20:43:15

Rodgers om Schmeichel-skifte: Ærligt forhold

Leicester-manager Brendan Rodgers fortæller, at han og Kasper Schmeichel har et ærligt forhold, hvor de to vil drøfte målmandens fremtid, når tiden er.

Artiklen fortsætter efter annoncen
Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - første 1/16-finale

FT

LEI

4 - 1

RAN

bold.dk i Leicester: Landsholdsmålmand Kasper Schmeichel åbnede for nylig for, at han måske kunne prøve en ny klub efter kontraktudløb om halvandet år i Leicester City.

I et større interview med Daily Mail fortalte han således:

- Alle mine helte og inspirationer spillede godt ind i deres 40'ere, så måske vil jeg prøve noget et andet sted eller måske ikke, udtalte Schmeichel i et langt interview med Daily Mail og fortsatte.

- Jeg ved ikke, hvad der er rundt om hjørnet, gør jeg? Jeg har en familie, som jeg er nødt til at tage mig af og stille forrest på et tidspunkt.

- I deres alder er deres liv lige så vigtigt. Så tingene kan ændre sig.

Artiklen fortsætter efter billedet

International -Rodgers om Schmeichel-skifte: Ærligt forhold
Foto: Rebecca Naden/Reuters/Ritzau Scanpix

Onsdag tog bold.dk turen til Leicester i forbindelse med det forestående møde med Randers FC i Conference League, og her spurgte vi Brendan Rodgers om, hvordan Leicester forholder sig til Kasper Schmeichel og målmandens kontraktudløb i 2023.

- Jeg tror, at Kasper er et sted, hvor han gerne vil spille så længe, som han kan. Jeg kender hans mentalitet og de spillere, han har set op til i sin karriere, så han vil fortsætte.

Artiklen fortsætter efter annoncen

- Men det (Schmeichels fremtid, red.) er åbent. Han er god for i år og et år mere, og det hele afhænger jo af spilleren og den ærlige snak, vi kommer til at have, svarede Rodgers og tilføjede:

- Nogle gange vil spilleren gerne videre og prøve noget friskt, nyt og en ny udfordring, når han når den sidste del af karrieren. 

- Lige nu er han her og er en vigtig del af holdet, og det fortsætter han med at være. Han har været en fornøjelse at arbejde med, og vi har et åbent og ærligt forhold, hvor vi kommunikerer godt, så hvis der skal ske noget senere hen, så kommer vi til at tale om det.

35-årige Schmeichel har været i Leicester siden 2011 og har spillet 456 kampe for klubben.

Kritik af Leicesters defensiv: Ikke kun Schmeichel eller forsvaret

Leicester halter på resultatfronten i denne sæson, hvor man lige nu er nummer 11. Premier League, er røget ud af FA Cup og altså dumpede ned i Conference League gennem en skuffende tredjeplads i Europa League-gruppespillet.

Artiklen fortsætter efter annoncen

Særligt defensiven har stået for skud hos kritikerne, men det er ikke noget, der kun ligger på Kasper Schmeichel og Leicester-forsvarets skuldre, fortalte Brendan Rodgers på pressemødet.

- Først og fremmest er det en kollektiv opgave at forsvare, og det er ikke kun op til forsvaret eller målmanden. Vores kollektive intensitet har ikke været på det højeste niveau, og derfor har vi givet mange mål væk.

- Der har været mange mål og særligt fra dødbolde, som vi nemt kan analysere os frem til, at vi ikke har været gode nok, siger han og tilføjer om Schmeichels betydning for Leicester.

- I forhold til Kasper, så er han et meget vigtigt medlem af truppen. Han har været her i flere år, er en fantastisk shotstopper, og man har også set, hvordan han har  præsteret for Danmark. Så han er virkelig vigtig for os.

Schmeichel kan få kamp nummer 457, når Randers FC kigger forbi King Power Stadium torsdag aften i det første af to Conference League-opgør.

Artiklen fortsætter efter indholdet

ECL - første 1/16-finale

FT

LEI

4 - 1

RAN

1 kommentar

Læs alle kommentarer
annonce
annonce
annonce
annonce
0