3F Superliga -Rømer: Skal ødelægge OB’s spil
2016-09-21 07:30:01
Foto: Getty Images

Rømer: Skal ødelægge OB’s spil

Marcel Rømer vil dominere med aggressivt spil og ødelægge fynboernes spil, når SønderjyskE torsdag tager imod OB i Superligaen.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SønderjyskE har fået en skidt start på sæsonen i Superligaen uden sejre, men søndag kom den første sejr. Den blev på 3-2 på udebane over FC Nordsjælland, og midtbanespilleren Marcel Rømer glæder sig over måden, det skete.

- Det var helt klart noget, vi havde ventet på længe. Vi havde ikke flere undskyldninger eller forklaringer, og det var bare ud og præstere, hvilket vi heldigvis gjorde. Det er bare sjovere at vinde ved et comeback. Man bliver ligesom forstærket og får noget selvtillid, som man sjældent får, erkender Rømer til bold.dk

Torsdag aften ruller Superliga-bolden igen, og her er sønderjyderne på jagt efter den anden sejr på stribe, når sølvvinderne får besøg af OB. Her vil midtbanespilleren fortsætte den aggressive stil, der senest kastede en 3-2-sejr over FC Nordsjælland af sig – noget, der har været savnet i det sønderjyske, mener han.

- Vi skal være aggressive. Det har vi manglet lidt i Superliga-regi, men det kom heldigvis tilbage i søndags, og det fik vi udbytte af. I forlængelse af den kamp skal vi præstere på samme måde og så selvfølgelig undgå at lave dumme fejl, for vi skal nok få scoret.

Den 25-årige midtbanemotor har dog stor respekt for torsdagens modstander fra OB, og vurderer, at sejrene nok skal komme til fynboerne – bare ikke mod SønderjyskE.

- De kommer til kampen med en masse energi, og vil gerne ud og bevise, de er bedre end de seneste resultater, de har lavet. De har et virkelig godt hold og har hentet flot ind. Jeg tror også bare, at det er et spørgsmål om tid, før de begynder at præstere på det niveau, som alle forventer af dem.

- Men vi skal nok sørge for, at vi udsætter det nogle dage i hvert fald, og det gør vi ved at spille vores spil og gøre det, vi er gode til, siger han.

Artiklen fortsætter efter annoncen

SønderjyskE-spilleren kender ligeså opskriften på sejr over fynboerne.

- Vi skal være aggressive på boldholderen. De har rigtig mange gode spillere, og de vil gerne spille fodbold. Vi skal ødelægge deres spil, det er der, vi er bedst. Det kan godt lyde lidt destruktivt, men det er der, vi er bedst, slutter Rømer.

SønderjyskE havde i sidste sæson et godt tag på OB, som de hentede ni point mod i tre Superliga-kampe.

maria@bold.dk


Foto: Getty Images

3 kommentarer

Skriv kommentar
annonce
annonce
annonce

Seneste nyheder

annonce